jsven Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Hei, Tittelen sier vel det meste, men spørsmålet er rett og slett om noen her har tanker om det å fryse hele fuglen (rypa) versus det å ta ut filetene, vakumere de og fryse de. Vil jo spare en del plass i fryseren ved å ta ut filetene og så er det lettere nå man bestemmer seg for å innta godbitene Mvh Johnny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sølvrev Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 (edited) Kommer an på hvor lenge du har tenkt å la det ligge.... Det er hevet over tvil at rypa holder seg mye bedre i en plastpose med "original-bekledningen" hvis den skal ligge en stund. Har du tenkt å nyte et fuglemåltid eller to innen våren går det fint å skjære ut og vakuumere filétene. Lurt å koke kraft på skrog og lår, koke ned (redusere) kraften og fryse den sammen med filétene. Jeg fryser også duer og (gress)ender hele, gjerne vakuumert i tillegg, for hos meg kan fuglevilt bli liggende en stund. Edited October 26, 2021 by Sølvrev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsven Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 23 hours ago, Sølvrev said: Lurt å koke kraft på skrog og lår, koke ned (redusere) kraften og fryse den sammen med filétene Altså legge filetene oppi kraften ved frysing(?) Takk for svar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sølvrev Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Nei, frys kraften for seg i et lite beger eller glass med lokk. Beklager litt upresis formulering. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.