Jump to content

Frysing av hel rype vs vakumering av brystfileter med påfølgende frysing


jsven

Recommended Posts

Hei,

Tittelen sier vel det meste, men spørsmålet er rett og slett om noen her har tanker om det å fryse hele fuglen (rypa) versus det å ta ut filetene, vakumere de og fryse de.
Vil jo spare en del plass i fryseren ved å ta ut filetene og så er det lettere nå man bestemmer seg for å innta godbitene :-)

 

Mvh
Johnny

Link to comment
Share on other sites

Kommer an på hvor lenge du har tenkt å la det ligge.... Det er hevet over tvil at rypa holder seg mye bedre i en plastpose med "original-bekledningen" hvis den skal ligge en stund. Har du tenkt å nyte et fuglemåltid eller to innen våren går det fint å skjære ut og vakuumere filétene. Lurt å koke kraft på skrog og lår, koke ned (redusere) kraften og fryse den sammen med filétene. Jeg fryser også duer og (gress)ender hele, gjerne vakuumert i tillegg, for hos meg kan fuglevilt bli liggende en stund.

Edited by Sølvrev
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...