Jump to content

Recommended Posts

Har prøv å søke på CZ 457 American rundt erfaringer på denne nye riflen fra CZ. Jeg finner ikke mye info rundt denne. Nå har den vært på markedet i noen måneder så kanskje noen har mer å bidra med nå?

Link to post
Share on other sites

Jeg har ikke Amerivan men synt utgaven. Kasse og pipe er jo likt på disse bare synt vs tre i stokken. Min skyter supert med de få typene jeg har brukt i den. Avtrekket er bra og den har glattere sluttstykkegang enn 455 og 452. Hvis du heller spør litt dirrekte hva du lurer på så kan jeg svare bedre. Men jeg er fornøyd med kjøpet. Valget stod mellom denne og Tikka T1x.

Link to post
Share on other sites

Jeg lurer på om det er noe ammo som går godt og hva som man bør styre unna på denne rifla? Den kommer jo ut med ganske langt løp. Bør det kappes ved bruk av demper eller er det greit? Lurer også på om stilling av avtrekksvekt fungerer greit? Har planer om kjøp så litt info om denne før jeg handler. Positive og negative erfaringer🙂

Link to post
Share on other sites

@iscariah Justeringen av avtrekket var smertefritt. Jeg har i min brukt følgende ammunisjon. Geco Semi-auto, Geco Rifle, RWS Rifle Match, Norma Jaktmatch(RWS produsert), Eley Club og Eley SUB HP. Ingen av de har spredd mer enn 20mm på 50 meter og de fleste ned mot halvparten.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...