Tm Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 (edited) Er det noen som har noen gode råd om speking av hjorte hjerte og lår, tenkte eg skulle stykke det opp før eg salta låre. helst tørrsalting. Edited September 6, 2020 by Tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tm Posted September 6, 2020 Author Share Posted September 6, 2020 (edited) 14 minutes ago, Tm said: Edited September 6, 2020 by Tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tm Posted September 6, 2020 Author Share Posted September 6, 2020 (edited) 17 minutes ago, Tm said: Edited September 6, 2020 by Tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rådyret Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 On 9/6/2020 at 8:44 PM, Tm said: Er det noen som har noen gode råd om speking av hjorte hjerte og lår, tenkte eg skulle stykke det opp før eg salta låre. helst tørrsalting. Jeg har med hell speket stykker i 6 % saltlake .2-4 døgn Eller ett lag med grovsalt i 2 døgn. Og overlevd flere ganger uten nitritt . Jeg liker den saltmengden der ,nok til spekesmak.lite for å kunne spise mye . Hjertet må åpnes mer en 2 deler er min erfaring, di pleier gå i dunken for meg .grunnet alle lommer . Ellers er mine stykker maks 4-5cm tykke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.