Jump to content

Husqvarna side by side - Arvegods


Recommended Posts

Modellen er en 310 C.Produsert ca 1917-18. C,står for kvaliteten på gravyren,og var den nest fineste,(A,B,C,og D) gravyre fantes,samt en senere LUX variant.Bare 4-500 børser av 310 modellen fikk C gravyren.Muligens gravert av Sandstrøm,eller Hallin.Kolben er muligens av nyere dato,kolbekappen er uoriginal.

Link to post
Share on other sites

I utgangspunktet et fint våpen.Denne er "godt" brukt,stokken ser ikke så bra ut.I mine øyne er det et restaureringsprosjekt for en entusiast.Man kan finne en fin 310 C i Sverige for 2-5 laken.Det jeg mener avgjør pris på gamle børser,er stand,stand,og atter stand....Skal du selge,så legg den ut på nettet med en utropspris,og se hva som skjer..

 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hvis du vil beholde den,er det fullt mulig å fine en original stokk i Sverige.310 modellen ble produsert leeenge,og det finnes mye deler rundt om blandt våpenhandlere,og børsemakere.En forsiktig restaurering av stål,en grundig rengjøring av låsen,og vips så har du en fin fugle/harebørse med fin gravyre av en av de gamle mesterene.Kaliberet er 12/65,patroner er no problem...

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...