Jump to content

Erfaring med EGE E60 adjustable?


adriansols

Recommended Posts

Skal kjøpe førstegangshagle - har skutt en del med en gammel sideligger, og så vidt litt med en Baikal. 

Fått anbefalt EGE E60, men har ikke så mye kjennskap til den. Fikk teste litt i butikken, og den føles god å holde i, lå godt på kinnet etter jeg fikk justert den litt, og traff godt i skuldra. 

 

Skal brukes hovedsaklig brukes til skogsfugl.

 

Men finner svært lite om den på nett, så lurer på om det er noen her inne som har vært borti den før og har noen argumenter for eller i mot?

 

Edited by adriansols
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Ei tohi varjata said:

Jeg ville styrt unna. Det finnes en del informasjon på forumet om den svært varierende kvaliteten på tyrkiske våpen. Mekaniske problemer, dårlig tilpasning, og potensielt livsfarlige ulykker pga utrygg konstruksjon er ikke verdt å spare penger over.

 

Ole

 

Takk for svar. Ser det er en del varierende tilbakemeldinger rundt her på tyrkiske hagler, der noen liker de og andre ikke, men lite på EGE-merket spesifikt. Kan man se alle tyrkisk-produserte under ett? Ville jo tro at det er forskjellig fra produsent til produsent?

Link to comment
Share on other sites

Tyrkiske våpen er ikke dårlige fordi de kommer fra Tyrkia. De er dårlige fordi de ikke vil lage de bedre. Folk har rynket på nesa av spanske, belgiske,italienske og japanske våpen også. Så viser det seg at kvaliteten overgår både rykte og prispunkt. Som nevnte land har Tyrkerne en nylig historie med å produsere mye skit. Det betyr ikke at de ikke kan kopiere en Beretta SP1 og tilbogmed selge den langt rimeligere enn Beretta, man kan anta at Tyrkerne til og med lett kunne hatt en bedre visuell og mekanisk inspeksjon i etterkant enn det Italienerne ser nødvendig. En maskin som lager et våpen i Italia gjør ikke noen dårligere jobb om du flyttet maskinen til Tyrkia. Men å selge en tyrkisk hagle til 20000 i Norge idag er ikke enkelt av mange grunner. Hovedgrunnen er vel at du får fantastisk driftssikre hagler med gode bruksegenskaper fra Browning og Beretta fremdeles til den prisen. Og de har bevist sin styrke. Men utifra hva jeg treffer på av kompiser og tilfeldige jegere på jakt så selger tyrkiske hagler som hakka møkk uansett rykte. 

Edited by hovdeknuten
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...