Jump to content

Stekt sopp og løk


B686SP

Recommended Posts

Hjelp, jeg blir tullet. Temaet er altså sopp og løk som stekes sammen og da får man noe som er kjempesnadder. So far,so good. Denne blandingen har et fancy navn, kan det være fransk? Er det noen som kan hjelpe med hva dette fancy (franske?) navnet er?

Mvh frustrert over og ikke hverken huske eller finne ut hva det heter

Link to comment
Share on other sites

Det var jeg som var "angiver", og rapporterte at innlegg som får tennene til å løpe i vann, ikke er "OT", men matprat!

 

Jeg har en "sopp-kokebok" (Wiborg & Wiborg: Sopp på menyen), men fant ikke oppskrift på dette der. I diverse vilt-kokebøker er det oppgitt blanding av løk og kantarell, jeg har kommet fram til følgende:

 

Kantarellen er hakket, og kokt i "Kviteseid-smør", før den er nedfrosset i passe porsjoner (små yoghurt-beger). Jeg bruker dobbelt så mye hakket løk som kantarell, steker løken til den er gyllenbrun, blander i kantarellen, og litt hakket rød paprika, for utseendets skyld. Og så litt fløte (Tines "matfløte", 20 %, er OK, dette er kaloririkt nok allerede!).

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...