Jump to content

Tørrmodning/Langtidsmørning av elg


Haubits

Recommended Posts

Hei.

Ser at det begynner å bli populært å langtidsmørne/tørrmodne kjøtt i spesielle vakumposer.  Etter hva jeg forstår virker dette veldig bra på kjøtt med mye marmorering. 

Spørsmålet er som følger,  vil dette virke like bra på magert kjøtt som elg?  Om det ikke går, kan man spekke elgkjøttet med svinespekk for at det skal virke?

 

 

Vennlig hilsen MG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...