Jump to content
culot

Off topic

Recommended Posts

Vet ej var jag ska placera detta, och  tyvärr känner jag inte för nån uppsökande verksamhet av moderator då mina kontakter med dito har oftast inte vart nöjsamma. 

Men till saken !  Jag har på senaste tiden haft enastående tur att bli 

1000000 besökaren hela 4 gånger ! 

Är det inte fantastiskt ????  Och så fanns det en jätte förförisk stor röd knapp att klicka på för att fantastiska priser skall regna över mig ...... nån dom haft samma tur som jag ?? 

 

/P 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denne er vel gjerne relevant.

Om jeg vant slike fyrstelige summer, hadde det nå først blitt ut åt skogen med porto å betale for søknader som skulle i vei, og deretter en splitter ny Ford Transit til å drasse rundt på den Blaser R8 og den fantastiske samling av løp i allehånde festlige kaliber jeg skulle hatt i matchende skinnkofferter med dertilhørende dier og egnede krutt og kuler, og kanskje noen Civitafrokoster og First House-møter hvor jeg ymter frampå om at jaktgarderoben er usosial for hardt arbeidende våpenpushere og et overtramp på ammoseksuelles rettigheter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 timer siden, Nagant 762 skrev:

Det skal vel ikke så veldig mye tankevirksomhet til for å forstå at dette er ett innlegg som skal i nettop off topic !!!

 

@www.charmigpussgurka.no  !   nu försökte jag hitta nån kontaktsida  på forumet  för att fråga  om det var forumrelaterat dvs om fler fått sådan skumt, och jag  visste inte om att offtopic tråden låg längst ner vilket jag vet nu..

 

/ P

Share this post


Link to post
Share on other sites

@culot - på det konstiga sättet du har skrevet ditt innlegg fremgår det ikke akkurat hvorvidt du har et problem med Kammeret, et problem med nettsider generelt, eller om du er "rolig".. hadde du skrevet litt mer seriøst ville vi kanskje skjønt hva du mener.

Er dette et problem du har når du er innlogget, eller får du opp tilpasset reklame fra Google når du surfer Kammeret uten å være logget inn?
Hvis det er det siste tilfellet det gjelder, har vi fint lite vi kan gjøre angående tilpasset reklame. Kanskje Google vet at svensker trykker oftere på slik BS-reklame enn nordmenn 😛 

 

Forresten..

support.png.b3a5f03018cdef476ff72380ca6598aa.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ei tohi varjata

 

Ja jag gjorde nog misstaget att försöka skriva det skämtsamt, och se så det gick !    Jag försökte även gå via det du rödmarkerade men det gick inte så bra som jag ville.

 

Kan vara så att jag gått till kammeret utan att vara inloggad men kan inte svära på det,  ville mest få reda på om det var nåt som var tokigt eller om nån hackat sig in och ställt till.

 

/ P

Share this post


Link to post
Share on other sites

kammeret.no har google ads om man ikke er innlogget. Over 90% av trafikken på forumet er av brukere som ikke er registrert, så vi viser disse reklamene kun for dem.

Registrerte brukere som er innlogget slipper å se dem. Så vi taper lite inntekt på det i og med at de registrerte forumbrukerene er en relativt liten andel av den totale "brukermassen".

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...