Jump to content

Heldempet hagle, type stutt.


Olesøn

Recommended Posts

Det var en gang tre kammer-ater. 

Den ene kalte seg for Olesøn, han hadde sans for skytevåpen som fikk folk til å riste på hodet. Den andre kalte seg for @MorganKane, og han ristet på hodet av Olesøns våpen for å dekke over at hans eget våpenskap ikke var noe bedre. Og til slutt var det den i utgangspunktet uskyldige @baikalgutten, som hadde håndlag og eget verksted og dermed fikk den svært utakknemlige jobben med å sette Olesøns planer ut i livet.

 

En dag fikk Olesøn tak i ei hagle til den nette sum av 750,- norske penger pluss det som staten skulle ha. Dette var en enkelpipet H&R SB1, og i Olesøns hode et ypperlig utgangspunkt for en skamkappet slugkaster. Olesøn skulle jakte rådyr på kloss hold må vite, og da må man til med egnet spesialredskap. Baikalgutten kappet han, og konkluderte fort med at det meste på 10 meter pluss var noenlunde trygt for fuglehagl. Olesøn foreslo heldemping, tungt forskjefte i hele pipas lengde, og picatinnyskinne med rødpunkt på. Baikalgutten likte ideen, så de fant ut at de skulle planlegge nærmere ved en senere anledning.

 

I mellomtiden var Olesøn på en jakttur litt nord for moskusen, og da hadde han med denne hagle for å vekke åtgaum og glede hos folk med teip og sitteunderlag på haglene sine. Da visste det seg at to sjeler kan ha en tanke, for MorganKane hadde hagle av nesten identisk modell, og var inne på tanken om å gjøre det samme med sin. 

 

Kappløpet var i gang. 

 

Siden har det ikke skjedd stort. Så da får dere smøre dere med tålmod. Her er et bilde så lenge, det er et jeg sendte til MorganKane for å irritere ham. 

20190122_183702.jpg

  • Like 7
  • Thanks 4
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Litt over gjennomsnittet glad i ordspill, ser du:D

 

Edit: For øvrig, artig prosjekt:thumbup: Jeg har en perifer kompis, som hadde et lignende(ish) prosjekt på et Star-hagle, men der var hele pipa byttet med ei stutt ei i .44 mag.

Edited by Jeffery
Tillagt tekst
Link to comment
Share on other sites

Jeg regner med du er grundig og dokumenterer hvert steg på veien. Blir dette vellykket skal du ikke se bort fra at det fins enda en bartesnurrer med sitteunderlag på unevnelige steder, som kan være interessert i en litt lengre variant til fuglejakt og sånt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...