Jump to content

Kjøpe brukt match luftpistol


joska

Recommended Posts

Tenker å kjøpe meg ein brukt luftpistol. Dette er til trening, har ingen ambisjonar eller ønske om å hevde meg i luftstemner. Kva er anbefalt, og kva må eg absolutt styre unna? Fjærvåpen er uaktuelt, og budsjettet er maks 5000. Er vel kanskje CO2 som er mest aktuelt i den prisklassen?

Link to comment
Share on other sites

HW45 har fjær, mens HW40 og HW75 er SSP. (Single Stroke Pneumatic)

 

Ser ut som en russisk traktor, men Baikal 46M er verdt en titt etter min mening. Grepet er forferdelig, men stort nok til å kunne files og pusses en del, ellers får man grep fra Rink i verste fall.

Jeg skyter bedre med min Baikal enn jeg gjør med FWB 100. Baikalen er også lettere å pumpe.

 

https://www.toolfarm.no/luftvaapen/luftgevaer-og-pistoler/luftpistol-baikal-46-m-target

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eg har allereie ein HW40 som forsåvidt er ein heilt glimrande luftpistol men eg hadde tenkt meg noko eit hakk (eller to) over denne gongen.

 

Baikalen har eg sett på, den fungerer forsåvidt heilt fint (men var ikkje kjempeimponert over avtrekket på den eg prøvde) men eg syns den blir for grov. Eg tenker meir på å kjøpe eit eldre matchvåpen frå ein renommert produsent.

Link to comment
Share on other sites

Har en Walther CP2 match CO2 pistol liggende et sted, ikke helt sikker hvor siden den ikke ligger i våpenskapet sammen med resten av jernene. Kjøpte den ny siste halvdel av 80 tallet, var vel noe av det beste da, men har ikke brukt den på...hmmm.. 25 år, trenger nok utskiftning av det meste av o- ringer og andre mykdeler. Dersom du er interessert kan du sende PM så skal jeg lete etter den, billig.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Rett som det er ligger det en Feinwerkbau mod 2 på Finn.no til rundt 2-3000 kr. Finner du en slik - og kjøper deg en 2kgs CO2 brannslukker har du ett meget godt våpen til overkommelig pris. Pakninger var å få kjøpt på https://www.absshooting.no/ - tidligere. Skal du ha ny er jo også Twinmaster ett alternativ,- men dette er ett mye dårligere våpen. Jeg har begge. Ligger vel noen tråder om Twinmasteren her inne. Lykke til.

https://www.google.no/search?q=Twinmaster&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwjr1eKXnoHgAhVzQRUIHWdSAqsQsAR6BAgGEAE#imgrc=2WCCa_DqsNMaMM:&spf=1548154915431

https://www.google.no/search?tbm=isch&sa=1&ei=UPhGXJzvPMTuxgOuoYCQBg&q=feinwekbau+mod+2&oq=feinwekbau+mod+2&gs_l=img.3...13859.23018..23328...0.0..0.100.1345.15j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i30j0i10i24.UYTuxDv5-uw#imgrc=zVIq8BYF8GMAxM:&spf=1548154985247

 

Edited by asterix
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...