Jump to content
larriken

Speking

Recommended Posts

Har liggende varmrøkt tunge og hjerte av rein, som ikke helt falt i smak.

Er det mulig og salte og speke dette?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hjertet kan du finhakke, steke i en helvetes mye meierismør, slå på akevitt (ikke flamber) og la det putre litt. Spis med en gang. Passer godt med kølsvart øl. Tunga har jeg ingen umiddelbar redningsoperasjon til. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mo du tilsetter melkesyrebakterier kan du vel få til noen tvilsom form for speking.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...