Jump to content

Import av riflestokk fra USA, via JetCarrier


mig16

Recommended Posts

Mest sannsynlig vil du ikke finne noen nettbutikk som er villig til å sende den til JetCarrier. Og finner du noen, så vil ikke JetCarrier sende den videre til deg. Så det verste du risikerer i praksis er nok at du betaler for stokken og aldri får den. Skjer det en glipp og du faktisk klarer å få den tilsendt, så er det avsenderen som løper risikoen. Det er fullstendig lovlig å importere en riflestokk til Norge, det er eksporten fra USA som er strengt regulert. Og det er ikke du som eksporterer den. Det er også grunnen til at ingen vil ta sjansen på å sende den til deg.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Du kan få sendt riflestokkene direkte fra produsenten til deg. Det er overhodet ingen problemer - så lenge de koster mindre enn 100 dollar. Straks prisen når dette mystiske nivået, blir peisveden en overhengende fare for rikets sikkerhet, hvis den sendes utenlands uten de rette eksportgodkjenningene.

 

 Du kan jo gå til heimesida til Boyds,  

https://www.boydsgunstocks.com/rapid-fire/page/14?inf_contact_key=dce43c29a08b9f49da98f4c7438044e80c29305d5636dba2feb85e8b91290242&sortBy=PriceAsc

    og søke opp "rapid fire"-salg. Sorter etter pris, så vil man (kanskje) finne et høvelig laminatskjefte til under den magiske grensa.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...