Jump to content

Bilavfetting til våpenpuss?


Mas-36

Recommended Posts

Til forskjell fra andre bilavfettinger er Prickbort spritbasert. Derfor også mer populær bland bilpleie gjengen, da den ikke tar med seg alt av voks som er lagt. Tror det finnes mye annet som er bedre på børsepussing. 

Link to comment
Share on other sites

Joda, sikkert mye som er bedre. Det som er er at jeg snart går tom for det jeg bruker, og da er jeg litt på jakt etter noe annet som kan brukes men som ikke nødvendigvis er et rent løpspussemiddel om du forstår ;)

Link to comment
Share on other sites

Prick Bort er svjv det samme som benevnes kaldavfetting, eller motorvask som det også populært kalles. Petroleumsdestillat som er godt egnet til fjerning av olje, fett, asfalt og sikkert annet som er petroleumsbasert. Slike rengjøringsmidler er gjerne også tilsatt små mengder tilsetninger som gjør produktet "unikt", blant annet kan det være sprit. I dette produktet er vel spritmengden svært lav (i område rundt 1 prosent om jeg ikke husker feil). I og med at løpet ikke inneholder noe særlig av over nevnte substanser etter skyting, kan jeg ikke forstå at dette skal være et spesielt egnet middel for løpspuss.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...