Jump to content

Pinnekjøtt av elg?


EvenD

Recommended Posts

Etter tid og stunder har jeg fått «overtatt» utbyttet til min bestefar som har en bit elgvald på innlandet. Dette har vi nytt godt av tidligere, men nå er jeg litt i villrede. 

 

I dag fikk jeg overlevert en 10 kg tung side. Første tanken var å lage pinnekjøtt av dette, har de siste par årene laget pinnekjøtt av villsau-lam, men i år hadde jeg halvveis bestemt meg for å ikke gjøre dette men prøve spareribs isteden. 

 

Er det brukbart å lage pinnekjøtt av elg? Og om det er noen med erfaring, hvor mye salt trenger viltkjøtt i forhold til lam? Normalt har jeg saltet ca 1 døgn per kilo, men viltkjøtt er jo noe annerledes. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...