Jump to content

Assistanse med hodelykt


Recommended Posts

Det er såpass mange variabler i et slik valg, at det er vanskelig å svare uten å kjenne tiltenkt bruk og preferanser for lysbilde, batteritype, osv., men på helt generelt grunnlag,  og til allroundbruk,  så vil jeg anbefale : http://www.dsgshop.no/forside/Hodelykter/NiteCore/HC30-Nitecore-2017103322-p0000008256

Godt under budsjett, men ei aldeles strålende lykt. Slenger du inn en bra lader og noen høykvalitetsbatterier, så nærmer du deg nedre del av budsjettet ditt.

 

Link to post
Share on other sites

Til den prisen hadde jeg valgt Nitecorelykta, Rossignollykta er basert på en gammel leddiode og er et ukjent ift til lommelykter. Nitecore er anerkjent og lager stort sett alltid bra lykter og bruker oppdatert teknologi.

Link to post
Share on other sites

Til det skisserte bruksområdet så opprettholder jeg anbefalingen av min. Eventuelt noe tilsvarende fra for eksempel, Zebralight e.l.

Er mulig at lyslengden kan være noe snau til spotting av dyr, men skal en ha noe særlig mye mer "throw" uten at det går ut over egenskapene til de andre bruksområdene du har, eller gjør lykta usmidig, så tror jeg du sliter med å finne noe som er spesielt egnet innenfor budsjettet.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...