Jump to content
Sign in to follow this  
fivar

Tangfoglio gold match extreme

Recommended Posts

Hei

Eg har kjøpt meg en Tanfoglio gold match extreme 9mm,men har funksjonsfeil det vil si klikk på 3 patroner av 150 og eg bruker magtech ammo.

Lurte på hva dere mener er den beste ammo til dette våpenet og hvorfor dette skjer med magtech ammo.

Våpenet klikker og så tar eg ladegrep og patronen blir kastet ut og ser at det ikke er merke på knallen,eg setter den inn igjen i magasinet og lader på nytt og da går den av.

 

Hilsen

Fivar

Share this post


Link to post
Share on other sites

OT: er det "break in" på nye pistoler som med mye annet, eller er det i utgangspunktet 100% Go! Rett fra eska? Hva slags smøring/fett er de levert med fra fabrikk? Mtp, de kan jo risikere å bli lagret en stund før salg...

 

Sent fra min D6503 via Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Først det om Off-T:

Etter MIN mening er det break-in på alt. Jeg dissekerer våpenet i atomer, gir på med solvent, tørker og smører.

Jeg tror de tighteste pistolene trenger dette mest, men alle trenger det. Jeg har selv kjøpt brukte våpen der lagringsfettet ikke var fjernet - aner ikke hva forrige eier har tenkt. Min siste nyervervelse hadde ståldelene satt inn med et lurium som virkelig kleber - det er fint nok for lagring men fullstendig feil når våpenet skal brukes. Et eksempel: IKKE bruk sagkjedeolje (den er designet for å sitte som nøkken og gir økt "friksjon" mellom sleipe og ramme) på 1911 rails hvis du skal skyte med pistolen, sett den inn med lettflyktig olje og smør igjen etter skyting.

 

On-T:

Kanskje bør denne Tanfoglioen også gå gjennom en break-in periode. Etter min mening bør 500-1000 skudd iallfall skytes i alene våpen før man vurderer feil funksjonering.

Er alt rengjort og smurt? Prøv også flere ammo fabrikat, selv om jeg ikke tror at det har noe å gjøre med denne feilen.

Sjekk headspace. Ta ut løpet, hold det med munningen ned og slipp en patron inn i kammeret. Det skal si "plopp" og hylsebunnen skal flukte med løpsenden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja tenkte etterhvert at de mo skytes lnn litt og smores litt,eg for skyte noe mer og at dette gor seg til ettehver,sier takk for alle svar og oppdaterer hvordan det gor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Var og en MagTech lot ute som ga veldig mye klikk, kan være att du har den. Ellers så ville jeg ha rengjort tennstempelkanalen, kan være tykk olje der, ta en "hipshotpuss"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøv med annen ammo før du gjør noe annet.

Da utelukker du enten feil på våpen, eller omvendt.

Kan også være ujevn tennnål kanal som må åpnes/poleres litt.

Kan også være headspace problem som nevnt tidligere.

 

Evt. kan du skifte til Titan hammeren fra Extreme serien.. den har mer slag pga mer vekt i hammeren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eg får ta pistolen fra hverandre og få smurt den og samtidig prøve patroner rett i kammeret.

Hvis det fortsatt er problem så prøver eg annen ammo først.

Takk fe goe tips

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo

Prøv også å fjern tennstempel sikringen, kan hende det hjelper, den er jo der kun til for å hindre tenstempel når tennhette hvis våpenet blir mistet, så man ikke får noen AD.

 

 

Rino

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×