Jump to content
Atle_34

Ny slagfjør til cz 455

Recommended Posts

Hei, vet noen om butikker som har kraftigere slagfjør til tennstempel for cz 455 her i Norge? Rekner med at det tar noen uker å få bestilt i fra utlandet. Har demontert sluttstykket og kan ikke se noe galt som skulle tilsi at slagkraften skulle være dårlig på den jeg har, men det blir mange klikk pr patron :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg hadde samme problemet med min 455, etter ca 2 års bruk ble det etter hvert mer klikk en smell. Demonterte bolten og fikk rengjort denne skikkelig innvendig, spesielt hullet der tennstiften går gjennom og baksiden, der du trer tennstiften inn. Etter dette har den ikke hatt et eneste klikk, selv ikke i 30 minus og snø på vinterjakt etter rype :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg var plaga med samme greia, bare noen 100 skudd etter at jeg mottok børsa. Plukka istykker sluttstykket og ga det en runde først i parafin, deretter ultralydvask med litt zalo og sitronsyre. Blåste godt gjennom, tørka delene og smurte opp med lettflytende olje. Har sikkert skutt 1000 skudd etter det uten feilslag så langt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, får pusse skikkelig, det virket så reint og fint når jeg demonterte, men får ta en ny runde å vaske og olje det på nytt. Ser ikke ut som noen selger sterkere fjører eller nye fjører her i landet heller.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjekk også tennstift og brystningen til kraven i pipa. Tørrtrening med lang tennstift kan både slite på tennstift og lage en grop i brystningen som gir problemer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...