Jump to content

Reim eller likn til drivjakt?


Recommended Posts

Jeg har med stolsekk, og setter kolben på stolen og holder i forskjeftet med venstrehånda. Fungerer greit, iallfall bedre enn å hvile rifla på bakken. Når det gjelder diverse reimer må en passe på at disse ikke hekter seg opp i noe når ting skal skje fort... Jeg foretrekker faktisk å ikke ha reim på rifla under drivjakt (har heller ikke reim på hagla når jeg går på støkkjakt).

Link to post
Share on other sites

Søk på Quick Shooter. Svenskprodusert bærereim for støkk/ posteringsjakt. Ser at blant andre Brunst lagerfører denne. Har ei selv, men har ikke brukt den såpass ennå at jeg vil uttale meg om funksjonaliteten. Skal testes på drivjakt snart. Denne vil iaf i ikke henge og slenge under våpenet på samme vis som ei vanlig reim.

Link to post
Share on other sites

På en vanlig vest (rød vest med mange lommer) har jeg sydd på borrelås (dobbel) og her fester jeg en hammerholder fra Snicker. Når jeg står på post legger jeg våpnet oppå hammerholderen og trenger bare holde det løslig med en hånd. Vekta av våpnet hviler på skuldrene. Herfra er det raskt å få våpnet til skuldra og smelle av hele 10skuddsmagasinet etter grisetoget :D

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...