Jump to content
Sign in to follow this  
Emil1

Søker hjelp angående hjortejakt

Recommended Posts

Hei, jeg er en jeger som lurer på litt tips angående jaktreiser. Jeg har et ønske om å dra utenlands å jakte enten hjort eller dåhjort. Størrelsen på troféene er ikke det viktigste så jakt på ungbukker er vel det greieste med tanke på pris. Vet noen om steder de tilbyr jakt på dette ? Takk på forhånd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er det greit å skyte hunndyr/ungdyr? I tilfelle er det svært mange som tilbyr avskytnings/reguleringsjakt både i UK og i Polen, sikkert andre steder også. Jeg har aldri vært på jakt i UK men jeg har forstått det sånn at det kan være noen praktiske utfordringer mht å bruke eget våpen (papirmølle). På den andre siden er språket neppe et problem for en nordmann. I Polen er det greit å jakte med eget våpen, bare legg demperen igjen hjemme. Men der kan språket være litt mer av en utfordring selv om det som regel går ganske greit. Jaktreisebyråene fikser tolker til de som trenger det. Her er ett eksempel. http://www.gamekeeper.dk/jagtrejser-europa/polen/reguleringsjagt/polen-z-regulering.html Prisene er vel sånn midt på treet men de som arrangerer vil sikkert tjene noen kroner også :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forøvrig, hvis du tenker på Polen kan du ta en prat med kammermedlemmet facom. Han bor i Polen og har gode kontakter for allsidig jakt. Jeg skal på nok en drivjakt med han i desember og gleder meg som en gris.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...