Jump to content

DELTA OPTICAL - NYHET FRA SKYTTERLINKEN


Recommended Posts

Skytterlinken AS fører et bredt utvalg av kvalitetsoptikk for jegere og skyttere, være seg kikkertsikter, skivekikkerter eller håndkikkerter. Vi lagerfører også kikkertmontasjer fra Optilock, Våpensmia, KAMV, I.O.R. og Spuhr for kikkerter med fra 25,4mm til 40mm mellomrør.

 

Utvalget av kikkertsikter er betydelig og strekker seg fra prisgunstige CCOP, via nykommingen Delta Optical til optiske flaggskip fra I.O.R. og March. Skytterlinken AS lagerfører kikkertsikter for ethvert behov en skytter måtte ha!

En nyhet på det norske markedet er kvalitetsoptikk fra Delta Optical. Kikkertene er designet i Polen og produsert på fabrikk i Japan. Siktene fra Delta utmerker seg i forhold til sine konkurrenter gjennom kombinasjonene av stort spenn i forstørrelse, belyst retikkel, gode skumringsegenskaper og skarp optikk til gunstige priser. Her får man mye optikk for pengene!

 

VHdjd3h2.jpeg

 

Fra Delta Optical lagerfører vi følgende modeller:

 

- Delta Titanium 4,5-30x50 IR

 

aldRTCtF.jpeg

 

Et særs fleksibelt kikkertsikte mtp. det store forstørrelsesspennet. Skarpheten i optikken gjør den sammenlignbar med langt dyrere merker. Siktet har paralaksejustering ned til 22m, og er således et meget godt alternativ til jaktfeltskyting så vel som langhold. Retikkelet har belyst dot som er trinnløst regulert, og doten dekker kun 3mm på 100 meters avstand. Store justeringstårn med presise 1/8 MOA-klikk. Siktet er kun 34,5 centimeter langt og 762 gram tungt. 10 års garanti.

 

- Delta Titanium 3-24x56 IR ED

 

L091d01S.jpeg

 

Allround-siktet fremfor alle! Spennet i forstørrelsen dekker alt fra trange elgposter til presisjonsskyting på lange hold. 34mm mellomrør sørger for at siktet ikke er kresent på øyeavstand slik flere konkurrenter er. Siktet har centimeter-knepp som er meget kontante og presise. Stillbare tårn som enkelt kan nullstilles. ED-linser sørger for fantastisk optikk hva angår klarhet, fargegjengivning og skumringsegenskaper. Parallaksejustering fra 10 meter. Kikkertsiktet er kompakt for størrelsen med sine 37 centimeter. Vekten er 930 gram og siktet har 10 års garanti. En test av siktet kan sees her

 

- Delta Titanium 2,5-15x56 IR HD

 

R1E1N2F0.jpeg

 

Et meget fleksibelt kvalitetssikte for jakt og konkurranseskyting. Siktet har stort synsfelt og HD-linser med FMC-coating som gir særdeles god skarphet og fargegjengivning. Skumringsegenskapene er også på høyde med langt mer kostbare kikkerter, og kombinert med opplyst retikkel gjør dette siktet seg meget godt egnet for jakt under dårlige lysforhold. Kort og godt en skikkelig allrounder som burde dekke de flestes behov være seg i skogen eller på bane. 30mm mellomrør, vekt 650 gram og lengde 36,5 centimeter. 10 års garanti.

 

- Delta Titanium 1-4x24 IR

 

dzc1aGFK.jpeg

 

Et lite sikte med lang- og fleksibel øyeavstand godt egnet for raske skudd i hektiske jaktsituasjoner. Et godt valg for kombinasjonsvåpen så vel som for jakt med rifle der skuddavstandene ikke blir avskrekkende lange. Samme linser som storebroren 4,5-30x50, og også dette siktet har opplyst retikkel. Vekt 460 gram, lengde 26 centimeter og 30mm mellomrør. 10 års garanti.

 

- Delta Optical rødpunktsikte HD

 

Z1Q2MEgv.jpeg

 

Et lite og lett rødpunktsikte godt egnet til raske skudd på korte hold. Siktet veier kun 36 gram og er 4,7 centimeter langt! Passer på Weaver/Picatinny-baser.

 

Vi har også tatt inn to prisgunstige håndkikkerter fra Delta Optical. Nå som jakta på mange måter er godt i gang er det kanskje på tide å fornye håndkikkerten som lever flere år på overtid?

 

- Delta Optical Forest II 10x42

 

YThIYi93.jpeg

 

En stødig og god kikkert med adapter for stativ. FMC-behandlede linser for skarpere bilde. Kikkerten leveres med oppbevaringsveske, bærestropp i neopren og linsebeskyttere. Størrelse 134x123x52mm. Siktet er vann- og fukttett og har 5 års garanti.

 

- Delta Optical One 10x32

 

OFBHdmJ2.jpeg

 

Samme linser og tilbehør som Forest II, men er en mer kompakt kikkert som veier lite. Perfekt for bevegelig jakt og friluftsliv der en ønsker å holde vekten på utstyret nede. 5 års garanti.

 

 

For priser og øvrige spesifikasjoner, se http://skytterlinken.mamutweb.com/Shop/List/Optikk/41/1. Her ser du hele utvalget vi har innen optikk og tilbehør.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...