Jump to content

Gore tex støvler


furuoglyng

Recommended Posts

Garantien til alle membran sko har 1 års garanti ved daglig bruk. Deretter blir de blaute inni og får guano stank, noe jeg selv kan bekrefte etter mange par turstøvel.

 

Gore tex dresser derimot kan ha garanti i flere år. Er det fordi man kan vaske membrantøy for å beholde den vanntette funksjonen, men ikke sko? Jeg har hadd ganske mange par støvel som måtte kasseres, selv om de så helt fin ut. Ville membran fottøy kunne få tilbake sin funksjon, dersom man renser de på en ukjent måte?

Link to comment
Share on other sites

Jeg fikk et tips for å bevare og vaske membran og sko. Zalo antibakteriell. Mye zalo og vann. Jobbe den hardt inn i skoa på innsiden. La skoa stå ei stund før man skyller mange ganger. Lukt forsvinner og mitt inntrykk er at skoa "puster" bedre etterpå. Det kommer utrolig mye dritt ut den veien.

Link to comment
Share on other sites

Bruker mine Crispi Hunter Goretex jevnlig fra August til April/Mai. Fyller pisslunka vann i de med litt grønnsåpe, og lar stå i 30 min 2 ganger i året. funker fint. Har mitt andre par nå 4 år gamle. Det første hadde jeg i 5 år, da røk Gore texen over rista. Det holder for meg. Fantastiske støvler. Kjøper igjen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...