Jump to content

Spekepølse av elg


Ola dunk
 Share

Recommended Posts

Du kan bruke oppskrifter på spekepølse av storfe. Smaken på pølsene er avhengig av hva du tilsetter utover salt. Jo mer fett det er i kjøttet dess mer salt må du ha i. Her er en grunnoppskrift (med noe tilleggsgreier) du kan prøve:

http://smakebiten.com/2010/11/21/spekep" target="_blankølser/

 

ca 6 kilo renskåret kjøtt

ca 1 kilo ister (spekk kan også brukes)

1,5 dl rødvin

1,5 dl konjakk

ca 100 g salt

2,5 ts allehånde

2,5 ts pepper

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...