Hannibal Lektor Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 I tiuren jeg tilberedte 1. uledag, var det en enormt stor og velfylt kropose, full av friske tyttebær og blåbær, litt lyng og en del furubar. Dette gikk i søpla, men etterpå kom jeg på at det kanskje måtte kunne gå an å lage likør på dette materialet. Er det noen som har vært inne på samme tanken og evt. prøvd? Det hadde vært en litt artig velkomstdram i middagsselskapet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Dram på kroinnholdet er en kjent sak, selv om jeg ikke har hørt om likør på det samme. Det spenstigste i den sammenhengen var en som laget rypedram på den måten og serverte med et rått rypehjerte nederst i drammeglasset. Sjøl bruker jeg (litt av) kroinnholdet som "urtekrydder" i krafta som jeg koker på skroget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hannibal Lektor Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Takk for innspillet. Da kan jeg vel slå fast at jeg fikk en god idé da, selv om den var veldprøvd og ikke spesielt original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guttapåskauen Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Sako 30-06 skrev: Sjøl bruker jeg (litt av) kroinnholdet som "urtekrydder" i krafta som jeg koker på skroget. Bare ikke gjør som undertegnede. Jeg glemmte å fjerne kroa før fuglen gikk i gryta. Dette var en voksen tiur, skutt på lillejulaften. Kroa var full av barnåler og absolutt allt smakte barnål . Hilsen hobbykokk med høy promille Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.