Jump to content

Likør av kroinnhold?


Hannibal Lektor

Recommended Posts

I tiuren jeg tilberedte 1. uledag, var det en enormt stor og velfylt kropose, full av friske tyttebær og blåbær, litt lyng og en del furubar. Dette gikk i søpla, men etterpå kom jeg på at det kanskje måtte kunne gå an å lage likør på dette materialet. Er det noen som har vært inne på samme tanken og evt. prøvd? Det hadde vært en litt artig velkomstdram i middagsselskapet... :P

Link to comment
Share on other sites

Dram på kroinnholdet er en kjent sak, selv om jeg ikke har hørt om likør på det samme. Det spenstigste i den sammenhengen var en som laget rypedram på den måten og serverte med et rått rypehjerte nederst i drammeglasset.

 

Sjøl bruker jeg (litt av) kroinnholdet som "urtekrydder" i krafta som jeg koker på skroget.

Link to comment
Share on other sites

Sako 30-06 skrev:

Sjøl bruker jeg (litt av) kroinnholdet som "urtekrydder" i krafta som jeg koker på skroget.

Bare ikke gjør som undertegnede. Jeg glemmte å fjerne kroa før fuglen gikk i gryta. Dette var en voksen tiur, skutt på lillejulaften. Kroa var full av barnåler og absolutt allt smakte barnål :evil::evil::evil: .

 

Hilsen hobbykokk med høy promille

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...