Jump to content

skyttehus til rev


Lexuser88
 Share

Recommended Posts

Ville tro at en bu bygget oppå en tilhenger vil gå som "last" - dvs at den må være forsvarlig sikret, altså boltet fast og ikke overstige Max tillat vekt. Den må heller ikke være for topptung. Hvis noe faller av eller at den velter er den jo per definisjon ikke forsvarlig sikret.

 

Men kan jo for sikkerhetsskyld høre med vegvesnet, det følger ingen garantier med mine antagelser :winke1:

 

Eller så kan du jo alltids prøve å finne en billig hjulbrakke på finn og pusse opp den. Disse er unntatt registrering men vekt/førerkort reglene gjelder fortsatt.

Link to comment
Share on other sites

Om du skal ha flytte jaktslotte rundt på hengeren må den holde kravene til lastsikring, vekten til hengeren osv på samme måte som alt annet du skal ha på en henger. Ting må ikke falle av osv:)

 

Ang Plassering av henger til jakten må man forholde seg til motorisert kjøring i utmark (ikke hengeren, men regner med du skal flytte den med en bil el. Da kan du ikke kjøre ut i skogen med bilen.) Innmark er det ok med grunneiers tillatelse.

 

I utmark skal du holde deg minimum 150meter fra bebyggelse (slikt som når en telter) og slik at du ikke forstyrrer hytter ol som måtte være i nærheten. Videre må man ha brukes/grunneiers tillatelse for opphold over 2 døgn, er jo greit at den står en stund så dyra blir vant med anmodningen din. Langt fra folk kan du ha hengeren stående lengre, men ikke lengre en 3 måneder.

 

Dette er kort gjengitt av ulike lover om telting, vegtrafikk, plan og bygning så det er ikke direkte på spørsmålet ditt, men om du er innafor så går det nok greit.

 

Så lenge du ikke er trafikkfarlig i forflyttninga av hengeren og hører med naboen så blir det en god jakt.

 

Så til det viktige: lag noen glugger på sidene av jaktslottet så du kan se/skyte flere retninger.

Link to comment
Share on other sites

Har en kompis som lager seg hytte for å henge etter scooter. Der er vekt og isolasjonsevne viktig. Han bruker styroform som grunnmateriale. Den har gode egenskaper til det du har behov for. En liten propanovn inni der så har du det godt når du sitter på reveåte.

 

Mye jobb å bygge, men da får du den som du vil ha den. Tenk nøye igjennom innfestinga på hengeren, og totalhøyden på last og henger.

 

Løkka til :)

 

Andreas

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...