Jump to content

Sauer 200 STR koffert på fly


StandbySpecialist

Recommended Posts

Det er ikke lås på den. Det diskvalifiserer.

 

Den er vel forsåvidt solid nok, polstret nok, og man kan sikkert jimmifixe en proforma lås på den. Har sendt rifler i dårligere kasser enn den, men de var det lås på (og de gikk i oppløsning etter en 2-3 turer :wink: ) Tror ikke låsene og hjørnene på Sauerkassa tåler mange kast ned forbi ei bagasjesklie...

Et motargument er også at den ikke er vanntett. Mer enn en gang har jeg opplevd at bagasjen har vært gjennomvåt.

 

K

Link to comment
Share on other sites

Den er en standard GunGuard-koffert, så den er laget til med feste for hengelås i enden av håndtaket. Hvorvidt det anses som godt nok vet jeg ikke. Ad fuktighet, så skyldes det helst kondens - lasterommet er ikke klimaregulert, og i 30.000 fots høyde er det kaldt. Det hjelper ikke om kufferten er vanntett.

Link to comment
Share on other sites

lasterommet er ikke klimareguler

Nei, men i det ene tilfellet iallefall så skyldtes det en halvtime på bagasjetoget - i slagregn. Etter mitt syn er det viktigste argumentet mot den at de kommer til å ødelegge den. Men kanskje ikke første gangen.

 

K

Link to comment
Share on other sites

Har reist to ganger med org sauer koffert på utlands jakt. Men har nå pelicase som er mye mere egnet. Sauer kofferten tåler ikke mye juling, ville ikke ha hatt mye dyre kikkerter i den.

For et par år siden fikk vi se hvordan slik bagasje kan bli behandlet på flyplasser, under ankomst til den lokale flyplassen hadde det seg slik at døra inn til utleverings rommet for spesial gods sto på gløtt. Når den lille bilen med våpen koffertene hadde kommet inn i hallen hoppet en av de som jobbet der opp i vognen, å det var tydelig at den jæv.. tullk... hadde en dårlig på jobb, for alle koffertene ble regelrett kastet i betong gulvet.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Kan måle etterpå 

 

Jeg har org sauer kofferten, peli 1750, 1720, 1700... har vel 6? peli

 

Hadde kun brukt sauer kofferten på fly til nøds når jeg ser hvordan ting behandles, evnt brukt en softshell/annent skum inni som holdt ting på plass skikkelig. 

Link to comment
Share on other sites

49 minutter siden, bardp skrev:

Noen som vet målene på den kofferten som følger med Sauer 200 STR?

 

Den kofferten som fulgte med kompletteringssettet, merket "SIG Sauer", måler 1.32 x 0,37 x 0,14.

 

Jeg ville tatt av kikkerter (i håndbagasjen) og pysetuter, og ikke sendt andre våpen enn "bruks-M/98'erne" i den, hvis andre enn jeg sjøl skulle tatt hånd om den kofferten.

 

På 6.11.2014 den 17.05, rypejegern skrev:

hoppet en av de som jobbet der opp i vognen, å det var tydelig at den jæv.. tullk... hadde en dårlig på jobb, for alle koffertene ble regelrett kastet i betong gulvet.

 

Rart hvordan gamle minner kommer fram! Dette er fra 17. mai 1977, hvor leikarringen i BUL Bodø sto på kaia, og venta på å danse oppvisning for passasjerene på Hurtigruta, i nordveststorm og snø (heldigvis mye god vømmøl i bunader!). Det var storflo, og på brudekket på Hurtigruta sto det en kar og kastet postsekker ned på kaia, der en person skulle laste dem over på en tralle. De fleste sekkene deiset i betongkaia med et klask, men en gang klarte fyren på kaia å ta en av sekkene, før den nådde kaia. Da kom det fra en av BUL-ianerne: "De' dær må værra særpåst'n!".

Edited by Jegermeistern
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...