Jump to content

Jakt på TvNorge (Jegertvillingene)


barerobert

Recommended Posts

kjøpe jeger.. det hva ny for meg. ja det er vell det jeg er.

 

Men uten oss kjøpe jegere hadde jo alle hatt gamle mausere. for det jeg ser, folk på min alder. det vil se halvparten av resten av dere gamlinger :lol:

som arver jakt områder med masse dyr av slekt osv, arver også børser.

og som regler er de ikke intrissert i våpen, optikk. og jaktreiser intrisserer dem ikke.

 

så vi holder bransjen levende :D

 

Jeg synes det er flott vi får noen unge jegere på tv, for denne hobbyen begynner å blir mer å mer gubbete.

igjennomsnitt alderen for den norske jegeren hva vell 47år??

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...

Jeg så programmet deres på NRK, ifjor var det vel. Det var ok, og det som var der, har blitt som nevnt tidligere debattert rimelig nok tidligere. Det som går nå, har jeg lest og sett noen snutter av, min personlige mening, det fenger ikke meg. Ergo, jeg får litt ekstra tid på å gjøre ting jeg liker og trives med.

Link to comment
Share on other sites

Vi får vel gi de en sjanse, dette var jo kun første programmet :wink:

Men jentene er friske (selv om de kniser), det skal de ha.

Et herlig avbrekk til den stereoptype rosablogger med butox og solariumfarge som ellers øses utover tv.skjermen.

Så får vi se hvor det bærer hen, USA har i hvert fall masse flott natur og spennende jaktmuligheter.

Link to comment
Share on other sites

Tv er tv, og det er underholdning først og fremst.

 

Jeg fikk bare sett halve programmet for jeg ble nedstemt etterhvert på at Manchester United-Arsenal i cup'en var viktigere og jeg gadd ikke flytte meg til kjellerstua.

Programmet stod på serie-opptak også så jeg viste at jeg kunne se resten i dag.

 

Jeg synes programmet var artig. Jentene er jo sjarmerende og jordnære. Som noen nevnte ovenfor så er det gøy å se vanlige jenter som bare er seg selv og driver med det de elsker, kontra botox/silikon blondiner på fest i Mexico.

 

Så er det ref. villsvinjakt med kniv litt forskjellig jaktformer og kultur i andre land, men det er jo nettopp det serien også skal belyse litt.

Blant annet så jeg fra et klipp for en fremtidig episode at jentene ikke vil være med på skyting av hjort (tror jeg det var) i inne gjerdet område fordi de ikke synes det har noe med jakt å gjøre.

 

Nå som Hoff'ern har sesongfri så blir nok dette en av ukas faste tv-stunder.

Link to comment
Share on other sites

Satt å smågliste meg gjennom en time med underholdning. For det er det er ment som det. Jeg ser jakt /fangst kultur som er langt fra vår kultur. Og tar det inn som det.

Selvfølgelig kan jeg se programmet med mine sure gammel mans øyne :-) Jeg er jo en GGG. Men vil ikke det. Nyter det som det er ment å være underholdning og visning av annen kultur.

 

Tvillingene fremsto som det de er, friskuser som lever ut det livet vi alle kunne tenke å gjøre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tar i mot slike serier med åpne armer og et åpent sinn. Fruen fulgte da også med på programmet å syns det var grei underholdning. Så vi skal sette av hver mandag kl 22 for å følge med på serien :) To tomler opp for tv-Norge som satser på slike serier og grattis til jentene som har sikret seg en opplevelse for livet :D

Link to comment
Share on other sites

Dette er topp underholdning(altså tv programmet) med to festlige jenter. Flirer meg gjennom hele programmet, og velger å ikke vurdere "våpenhåndtering" og andre jegetekniske ting. Om man er ute etter "jaktporno" så kan man nå abonere på Clausen på nett. Han har jo med rosabloggere innimellom også :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Trist at denne debatten blir så polarisert. Det er åpenbart vanskelig for mange her inne å godta at noen er kritiske til en del jaktformer, og omgang med våpen.

 

Persoling har jeg ingenting i mot tvillingene, tvert i mot så synes jeg de er et friskt pust og fremstår som genuint naturinteresserte. Jeg kritiserte våpenbruken deres etter forrige program, og det står jeg for, uten at det skal bety at jeg har noe i mot dem.

 

Ang. denne serien, så må det da virkelig være lov å si sin mening uten at man skal bli anklaget for å være surmaga, misunnelige og what not? Eller er det ikke det?

 

Jeg er skeptisk til en del jaktformer som utøves i USA og andre land. Det er helt sikkert humant å drepe et villsvin med kniv, men for meg har ikke det noe med jakt å gjøre at én hund først jager et villsvin, og så biter en annen hund (bulldog) grisen i øret og holder det nede til jegeren kommer bort og stikker det til døde. Merk at jeg her kritiserer jaktformen, ikke jentene. Samtidig er jeg fullt klar over at det er fullt lovlig å drive med dette i USA, og tvillingene gjør ikke noe galt.

 

Er også usikker på hvordan det må føles for en krokodille å bli krøket av en stor krok.....

 

Jeg skal selv få med meg alle episodene, fordi det kommet til å bli mange flotte scener fra ekte jakt. Men noe vil jeg nok være kritisk til. I følge teaseren til neste episode, så ser vi jo at til og med jentene får et dilemma når de skal jakte bison i det de kaller for en "animal park".

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker slike programmer. Det er spennende og omhandler min egen hobby.

 

Så når åpenbart kunnskapsløse mennesker beskylder meg for å være psykisk syk som liker jakt så våkner trollet i meg. Om jeg har lite å gjøre vel og merke. Utover det bryr jeg meg der ryggen skifter navn om meningene deres.

 

Lederen i NOAH er veterinær, hun har tatt en vitenskapelig utdannelse! Når hun så argumenterer med pseudovitenskap er det umulig å ta henne seriøst...

 

Som så mange i facebookrelaterte diskusjoner drar frem den jevnt dårlige behandlingen av matdyr vil jeg og det!

Hvorfor i s***n nevner NOAH aldri (!!!!) denne industrien.

De nekter kategorisk å ta opp temaet...

Link to comment
Share on other sites

Krigstyper på framsida av VG i dag ; Dreper på TV som underholdning!

 

Og inne i avisa er komikerne Christer Torjussen og Shabana Rehman ute med karakteristikker som ; usmakelig, barbari, ondskap, dyremishandling.

 

Ja disse komikerne som gir oss så mye meningsfull kvalitetsunderholdning, de har sannelig skjønt hva dette dreier seg om :shock:

Link to comment
Share on other sites

Nei folkens... Det er like greit å innrømme det med en gang. Vi er en gjeng akterutseilte, sosialt avstumpete, bakstreverske, sadistikske avvikere. Tøm landsbygda, skru av lysene og flytt inn i oslogryta og ta en panini med en latte. Importer all mat og la kulturlandskapet bli villmark. Et soyapølse og salat, ta et engel og hestehviskerkurs, sitt i Frognerparken å mediter mens du kommer i kontakt med ditt indre jeg, kos deg med fremmedgjøring og naboer du ikke tør hilse på i heisen. Eller stå fram som JEGER, vær stolt av hva du gjør og hold hodet høyt. Er leit å lese aviser hvor kommentarfeltene er fylt opp av sure oppstøt fra folk som virkelig ikke vet hva de snakker om når de snakker om verning og forvaltning. Vet engang ikke hvordan man skal klare å forklare dem hva virkeligheten er uten for borettslaget. Når tv fremstillerdisse snuppene slik de gjør, vet jo de aller fleste hva redigering er.. Men hvis det nærmeste du kommer villmark, er når du sveivern ned bilvinduet på E18, da har du kanskje ikke fått med deg helt sammenhengene i faunaen.

Link to comment
Share on other sites

Knallprogram.

Annerledes jaktformer enn her hjemme, (og de kan vi sikkert være kritiske til), men de to jentene er et frisk pust i en ellers begredelig jakt-filmer-på-tv verden! De har et engasjement og pågangsmot som er herlig. Likte også å se betenkelighetene mot å skyte dyr i hegn som teaseren for program nr. to viser, det gjør det tydelig at for dem så handler det om jakten og ikke selve det å skyte dyret. Kudos og respekt for de to :-)

 

Jeg kommer til å se alle programmene!

Link to comment
Share on other sites

Søstrene Harry på tur.. Blir flau av å vere Nordmann etter dette... På nivå med paradise hotel..

Blir mer flau over fulle nordmenn i utlandet. Og reportere (samt andre), som til stadighet (utidig) spør utlendinger, hva de synes om Norge/nordmenn. Kompleksene tyter ut av "ørene" på dem.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Så ikke første episode, men dagens episode var virkelig fin! Stor respekt at de ikke ville skyte bøffel. Som de selv påpekte, det der handlet ikke om jakt, bare skyting. Synes de kommer veldig fint ut av dette jeg. De er seg selv, prater i vei på heller dårlig engelsk og kommer også denne gangen med et lynkurs i nordnorsk bannskap, stor stas! :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...