Jump to content

Funker det med lyddemper i dynamisk?


Midt-I

Recommended Posts

Det er tillatt i open, kan vel gi problemer med timeren, men tviler på det sålenge du ikke bruker sub ammo. Har ennå tilgode å se noen konkurrere med demper, nesten alle bruker komp. Hvis du gjenger løpet med standergjenger 1/2 - 28 unf (antar det er .223 du skal ha) kan du fint bruke både komp og demper etter behov. Hva slags rifle er det snakk om?

Link to comment
Share on other sites

Det er en Mini-14, og løpet skal gjenges i 1/2"-28 ja (som forresten er UNEF, ekstra fine gjenger :P ). Må kanskje bare rett og slett prøves dette med demper, kan jo satse på at timeren fanger det opp ettersom .223 har en ganske høy utgangshastighet og gir overlydssmell.

Link to comment
Share on other sites

Våpen og tilhørende utstyr skal være sportslig orientert, og ikke ha utseende eller funksjoner som er "taktisk" orientert uten å ha sportslig funksjon.
Ja, også kommer det vel litt på kant med forbundets ønsker.

 

Lyddemper er fint tiltak for å ta henyn til andre i.f.m. jakt, men på en AR-15, eller i kontekst av dynamisk skyting i det hele tatt, er det kanskje ikke helt det imaget vi ønsker å fremvise.

Link to comment
Share on other sites

Ser ikke problemet med "image" her om man bruker demper eller ei - det er nødvendigvis det totale inntrykket en slik konkurranserigg gir! En demper trenger ikke gi ett "NavySEALwannabe" inntrykk - det beror på kombinasjonen av sikter - rails - magasiner - farge osv

 

Problemet er at "timeren" ikke registrerer godt nok...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Så taktisk lyddemper er OK til jakt i åpent lende, men fyfy til sport i en lukket fjellhall? Kommer aldri til å begripe meg på PK...
Det er ønskelig å holde unødvendig utstyr på et minimum ja. AR-15 og boltrifle med trestokk ER noe som oppfattes ganske forskjellig, enten vi liker det eller ikke, og sporten følge med argusøyne av myndighetene.

 

I hvilken fjellhall er det lov med mer enn .22LR?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...