Hvarny Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Tok 3 duer i 5-6 tiden er det greit å ta dem ut nå da, og hvilken måte er best å oppbevare brystene frem til søndag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreasv Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Så lenge duene ikke spreller lengre kan du ta ut brystene. Men jeg ville hengt duene på en kjølig plass, og ta dem ut før du skal tilberede. Fint at de henger til søndag, om du har en plass å henge dem. Har du ingen plass å henge, og det er for varmt ute, så kan du jo ta brystene ut, og oppbevare i kjøleskapet. Dekk dem til så de ikke tørker inn i overflate hinna. Lykke til med søndagsmiddagen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hvarny Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 må duene henge eller kan jeg legge dem i kjøleskapet da jeg ikke har noe kjølig sted å henge deg. Takk for svaret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geco5 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Har dere ikke høt om "modning", eller "mørning" av kjøttet da? Da bruker en 40 døgngrader. D.v.s. snitt temperaturen i døgnet x antall døgn. Da får dere mørt kjøtt, hvis ikke blir det unødig seigt. Det er bare å la duene henge, til de har oppnådd 40 døgngrader. Så kan du fryse inn bryststykkene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larssan Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Jeg lar duer henge 40 døgngrader og vel så det. Trenger ikke være så veldig kjølig heller er min erfaring så lenge fuglene henger tørt. 4-5 døgn i ca 10 grader går fint. Vil ikke tro at varmere temperaturer er et problem heller, men ville blitt litt mer var på 40 døgngradergrensen etterhvert som tempen øker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.