lilleulv Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Hoi! Har en liten bogplomme. Er den best til grytekjøtt, eller burde jeg lage stek av den? Har litt lyst å sette den i ovnen på svak varme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BearBeer Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Jeg vet ikke svaret, men kanskje du kunne sagt hvilket dyr kjøttet kommer fra (art, kjønn og alder). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredoise Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Søk på oppskrift på tjælknøl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilleulv Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 Hjort, ikke så stort stykke. Kanskje 0.7 kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamez Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Bogplomme er knall som biff eller stek syns jeg... 2-3 timer på 56grader (sous vide/vannbad) og så brun biffstykker fort i panna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilleulv Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 Brunet den i panna og så inn i ovnen på 85 grader. Tok den ut når den nådde 60 grader kjernetemperatur. Ble veldig mør og rosa tvers igjennom. Nam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.