andreas1 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 noen som har laga tillegs for? feks kverna lever hjærte longe fett? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefflus Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Jepp. Hele helga gikk med til det, samt annen prekevering, speking og pølsemaking. (og kokegrop. anbefales!) Kverna innmat fra 3 sau og stappa i grisetarm, tvunnet til porsjonspølser, så trekt i 80grader vann en halvtime, så fryst. Lunger kokte jeg før oppstykking, går litt lettere da. Lever, nyre og hjerter ble kappa i terninger, så tilsatt lungebiter, og en tur i frysern til det var halvfrosset før kverning. Plukka ut mesteparten av nyretalg og ister, det var rett og slett for mye, og det stoppa til kverna (slarkete handkvern). Det driver jeg og koker såpe på nå. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nhd Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 https://www.google.no/search?q=orddelin ... =902&dpr=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefflus Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Ellers så fantes det en tråd fra før. Det er bare det at "for" ikke funker så bra som søkeord.. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=7&t=81694&p=866319&hilit=foring#p866319 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villreinjegeren Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Kjøper provit Vom og blander i tørrfor, Provit vom er tilsatt vitaminer og det som hunden trenger slik at det også kan utgjøre ett fullfor, det er kraftig kost og hunden kan lett bli for fet hvis man gir for mye av dette. Men et utmerket suplement i høyaktiv periode og til småspiste hunder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.