Jump to content

Hjemmelaga tilleggsfor?


andreas1
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Jepp. Hele helga gikk med til det, samt annen prekevering, speking og pølsemaking. (og kokegrop. anbefales!)

Kverna innmat fra 3 sau og stappa i grisetarm, tvunnet til porsjonspølser, så trekt i 80grader vann en halvtime, så fryst.

 

Lunger kokte jeg før oppstykking, går litt lettere da.

Lever, nyre og hjerter ble kappa i terninger, så tilsatt lungebiter, og en tur i frysern til det var halvfrosset før kverning.

Plukka ut mesteparten av nyretalg og ister, det var rett og slett for mye, og det stoppa til kverna (slarkete handkvern). Det driver jeg og koker såpe på nå.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...