Jump to content

Hvordan tibereder dere hjortetunge?


ersa
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Det jeg gjør med tunger:

 

Kok opp en kasserolle med vann ca. 2L

Tilsett en god neve grovsalt, bittelitt sukker, pepper og krydder alt ettersom(einebær og timian er fine til vilt)

Trekk til tunga er mør, sjekk med nål/spiss kniv. Det tar fort noen timer på en elg, noe mindre på en hjort.

Flå tunga mens den er varm - da går det lettere, oppbevar den i laken.

Jeg bruker den kald som pålegg eller som "snavel".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...