Jump to content

Hvor kjøper man stoff til turbukser?


JARE

Recommended Posts

Kanskje ikkje heilt det du er ute etter sidan dette neppe passar til turbukser,men kanskje noko av det kan brukast til overtrekksbukse til stillejakt? Uansett så passar dette ypperlig til under eller mellomlagsklær http://www.janusull.no/produkter/63/ull-paa-rull" target="_blank" target="_blank" target="_blank

 

Her er ein anna forhandlar som har stort utvalg i stoff sjølv om eg ikkje finn akkurat den bomull/polyester blandingen du etterspør. Blant anna mange ulike ullstoff egna som utapåklær inkludert vadmel i 100% ull med Teflonfinish. http://www.tekstil.no/default.htm" target="_blank

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke har låst deg helt til polyester og bomull kan jeg tipse om ventile bomull. Har kjøpt dette til å sy vinterjaktdress. Kan enda ikke si noe særlig om slitestyrken, men virker veld lovende. Er vanntett og pustende. gleder meg til å få testet dette mer.

 

Bestiller fra http://www.ventile.co.uk" target="_blank" target="_blank

 

Kult - jeg har en tretten år gammel ventile-jakke som begynner så smått å trenge utskifting. Jeg har heller aldri vært 100% fornøyd med snittet og sømkvaliteten. (Den ble produsert av SuttonHoo, som kjøpte mønstrene til Flø Fjellsøm da de la ned, dessverre :( SuttonHoo levde ikke lenge...)

 

100% vanntett har den aldri vært, men det er en fantastisk vinterjakke.

 

Jeg researchet litt den gangen, men da solgte Ventile bare type 100yds ruller til industrikunder. Da var det mulig å skaffe gjennom http://www.profabrics.co.uk/shop.php, men jeg ser ikke at de har det lenger. Er det lov å spørre hva slags mengder Ventile tar bestillinger på nå, og sånn ca hva det koster?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...