Jump to content

Fuktige tennhetter


StandbySpecialist

Recommended Posts

Var litt for rask i vendingene her om dagen og primet hylsene før de hadde fått tørket skikkelig etter vaskingen, noe jeg ikke så før alle 50 var ferdig. Det er bare snakk om litt fukt inne i hylsene (de hadde ligget til tørk i 1 døgn). Så spørsmålet blir vel vil de virke som de skal, eller bør jeg ikke ta sjansen på det? Og i såfall hvordan skal jeg få de deprimet dem? Synes det virker særdeles uhyggelig å presse ut ubrukte hetter som kan smelle under prosessen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville ikke tatt sjansen på at de virker som de skal etterpå om det er mulighet for at de har blitt fuktige.

Presse ut ubrukte tennhetter har jeg gjort flere ganger uten at noen har gått av. Selvfølgelig kan det skje, men med bruk av vernebriller og hørselsvern, samt å holde hodet bort fra pressa er gode forhåndsregler. Varsle resten av beboerene i husstanden om at det kan komme en smell eller to kan også være lurt.

 

Om du etter dette ikke tar sjansen på å presse de ut, så er alternativet å ta med børsa ut å fyre av tennhettene med denne. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Er det skudd til jakt, så ville jeg ha byttet tennhetter, er det til trening, så gjør det jo ikke noe om du skulle få en klikk eller to.

 

Har også presset ut mange skarpe tennhetter uten at de har gått av i pressen. Men ta det litt rolig når du presser dem ut

Link to comment
Share on other sites

Lada en testlott med .44mag under samme omstendighet, det endte opp med ett klikk på 12 patroner. Første og siste klikk jeg har hatt med Federal hetter (har lada flere tusen).

 

Å støte ut nye hetter er ikke'no problem, i alle fall så lenge du ikke oppfører deg som en apekatt på pressa. Ta det rolig og ikke røsk i armen, så går det greit.

 

Tennhetter er avhengige av slag for å gå av. Du kan klemme de flate og dele de i to i pressa uten at de går av, men kakker du til dem så smeller det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...