Jump to content

Merkel KR1 Tracker


Litago

Recommended Posts

Hvis den ikke har det, så skal i alle fall Merkel slutte å produsere KR 1. Du finner noen på finn.no, men titter du over til Sverige finner du en god del mer av de. Der har de vært relativt populære og. Jeg har hatt en Merkel KR 1, ei flott rifle det, men så kom havesyken og den ble solgt. Noen ganger angrer jeg på salget, men sånn er det.

 

Du roter mye på valg av rifle. Først skulle du ha en Marlin bøyle i 45/70, og så er det Ruger som er valget, men så begynner du plutselig med Blaser og Merkel. Da skal jeg komme med et godt råd: Slutt og les så mye her, dra heller til butikk og kjøp ei rifle, skyt med den, få dine egne erfaringer og preferanser, og er du fornøyd så ha den videre. Viss ikke selg den og kjøp ei anna rifle. Kjøp gjerne brukt, da blir ikke kostnadene like ille. Jeg går nesten konstant og har havesyken etter nye våpen, jeg kjøper og selger(det er en del av hobbyen). Den rifla som blir brukt mest nå er noe så enkelt som ei Remington 700 i 7mm-08.

 

Ikke gjør ting så vanskelig, kjøp ei rifle, skyt og kos deg med den. Ikke være redd for at den ikke er robust nok, de fleste rifler tåler å brukes.

 

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...