Jump to content

fryse ned rev...


joakim88
 Share

Recommended Posts

Da har det seg sånn at jeg endelig fikk skutt meg en rev som ikke var sprengt i filler av ett grovt kaliber. Men hvor lenge kan den lille ligge i frysere før det blir ett dårlig objekt å jobbe på for en som skal stoppe ut ?

 

Nå ligger den i dobbelt opp med poser, og det var kun ett inngangshull i brystkassa så lite blodsøl.

Link to comment
Share on other sites

Veldig enkelt!!3 søppelsekker og du husker å klemme ut all luft etterhvert som du pakker inn reven i hver sekk til slutt tar du og teiper alle åpninger slik at det ikke kommer luft till og vips så er reven klar for frysing.At reven kan ligge i flere år er en drøy sannhet da poter,lepper,øyne og ører ganske lett frysetørker og da blir det mye xtra jobb for taxidermist....... :wink: P.s dette med frysetørking gjelder for fugler også så folkens husk pakke godt inn og klem ut all luft så får taxidermisten en lettere jobb og resultatet bli deretter.... :mrgreen: Husk skal dere ha laget noe hos taxidermist jo fortere han får dyret/fuglen/hodet jo bedre .....

Link to comment
Share on other sites

Her er det "Hands off" om noe skal leveres til utstopping. Taxidermsiten vil kanskje åpne den i siden om dyret skal ligge eller ryggen om den skal stå. Det er en grunn for det.

 

Mangen taxidermister ergrer seg over innleverte dyr som er "påbegynt", det kan enten være en rev som er snittet feil, en hodemontasje hvor skinnet er for kort, forran bogen eller en gevir montasje hvor skallen er forsøkt saget og det er gjort feil.

 

Vet om flere som ikke vil ta imot slike. Ikke noe kjekt for en taxidermist å levere fra seg en gevirmontasje hvor skallen er kuttet feil. Folk spør jo gjerne hvem som har gjort jobben.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...