Jump to content

bok om revepels?


joakim88

Recommended Posts

Er det noen som har navn på div bøker om hvordan man behandler pelsen etter jakt? har lyst til å lære litt om hvordan jeg best mulig tar vare på pelsen til reven jeg skyter, men finner ikke noen plass der jeg føler jeg har fått med meg alt skikkelig. Har spurt etter en bok som heter pelsjegeren, men denne er vist utsolgt fra forlaget.. så om noen har navnet på en god bok eller film så er det bare å gi komme med det.

Link to comment
Share on other sites

Boka "Pelsjeger" av Kåre Vidar Pedersen skal det være mulig for deg å finne vie noen av de gode rådene under.Ser den ligger på Nasjonalbiblioteket, men ikke tilgjengelig digitalt for deg hjemmefra.Når det gjelder rev kan du se etter boka"Rev og revejakt" av Mortem Kraabøl. Finner du den ikke for salg på http://www.antikvariat.net/ eller http://www.capris.no/ En god ide er å søke etter bøker i Nasjonalbibliotekets base over digitaliserte bøker: http://www.nb.no/. Ikke alt er tilgjengelig på nett, men bor du slik til at du kan oppsøke Nasjonalbibliotekets lesesal er det utrolig hva som er å finne. Men det er mye som ligger åpent på nett og det er bare å lese.

 

Om ikke dette hjelper skal du gå på nærmeste bibliotek og finne en bibliotekar som kan hjelp deg. Det biblioteket ikke har selv skaffes via fjernlån.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...