Jump to content

Agenter for jaktreiser i det store utland


Husqvarna 1900

Recommended Posts

Dette her kommer kanskje i konflikt med hva som er lov her på kammeret med tanke på reklame. Men jeg har lest i ulike tråder at det er fler brukere her på kammeret som driver som "hobby" agenter for ulike jakter i utlandet. Det hadde vært veldig fint for oss andre brukere om vi kunne ha sammlet dere i en tråd der dere skriver litt om hva dere har å tilby av jakt, priser og hvilke områder dere formidler jakt i. og gjerne med en link til en hjemmeside. Det trenger ikke bli noen diskusjonstråd med reiseskildringer, men et sted en kan starte å leite hvis en planlegger turer.

Link to comment
Share on other sites

Gjør et kjapt søk hos RGF.

 

Hva som finnes av reise arrangører i "gråsonemarkede" vet jeg ikke!

 

VEILEDNING FOR DEG SOM REISEKUNDE

 

Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

 

Vi vil nedenfor gjengi hovedelementene i denne trygghetspakken, mens du til venstre på siden finner et utvalg av vanlig stilte spørsmål og svar. Mere på www.rgf.no

 

Ordningen gjelder ikke dersom du kun har kjøpt en ruteflybillett eller dersom du har kjøpt deler av reisen hos forskjellige leverandører. Du må ha kjøpt minst to av tre pakkereiseelementer (transport, overnatting, vesentlig turistmessig ytelse, ) av samme arrangør for at penger skal utbetales. I tillegg må du forsikre deg om at arrangøren har stilt garanti.

 

Betal for all del med kredittkort dersom du ikke er dekket under reisegarantiordning, da kan du kreve pengene igjen fra kortutsteder dersom den du har kjøpt tjenesten fra går konkurs

 

Nils-Ole

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...