Jump to content

Kort omtale av gratisspillet "The Hunter"


Skogsturken

Recommended Posts

Vil bare begynne med å si at dette ikke er reklame, men en omtale av min opplevelse av spillet. Jeg blir ikke betalt eller noe lignende for å skrive omtalen. Dette er ikke en erstatning til vanlig jakt men heller noe du kan holde på med på en dag eller to der du lengter etter å jakte. Passer utmerket for ungdom og studenter. Dette var en skoleoppgave der vi skulle skrive en omtale om underholning. Nå i senere tid omskrevet.

 

Fakta om jaktspillet:

 

theHunter er et gratis PC spill som gjenskaper jakt på ville dyr i så realistisk måte som mulig, på en åpen landområde kalt Evergreen jaktreservat, basert på øyene og omgivelsene i Washington State i USA. Til å begynne med har spillet kun et jaktbart vilt "Mule Deer" sammen med ei 243 Win rifle. Siden spillet er gratis til å begynne med så har du også muligheten til å kjøpe lisenskort på andre reservater med andre dyr. Du kan også kjøpe andre realistiske våpen, buer og lokker til å jakte på dem. Det finnes i dag tre spillbare miljøer, Whitehart Island, Logger sin Point og Settler Creeks.

 

Hentet fra Wikipedia, oversatt til norsk.

 

gamescreenshot_3--article_image.jpg

 

Personlig omtale:

 

Vanligvis når du hører gratis spill så tenker du på de tåpelige to dimensjonal plattformspillene og andre fattige grafiske spill. The Hunter yter fullstendige spill grafikk og realisme med en utrolig simulert opplevelse til å være et jaktspill.

Du begynner ganske enkelt ved å lage din karakter med en forhåndsbestemt navn og ansikt. Da kan du gå på jakt ganske rask på Evergreen Hunting Reserve.

Når du har din karakter kan du gå på jakt med Emote GPS og du får du får hele skogen for deg selv. Du begynner på ett av to steder på en øy, deretter begir du deg ut på jakten. Denne øya er forbundet med ei lita jakthytte hvor du kan få mer utstyr, jaktmuligheter og få mer med rikelig og variert terreng å jakte i.

Du kan velge plasseringen før jakten samt tiden på dagen, men bare på dagtid jakt er for tiden tilgjengelig. De planlegger flere oppgraderinger for fremtiden skjønt. Emote Games har mange planer i verk som andre jaktbare arter, flere våpen og enda mer landskap å jakte i, så spillet er i startfasen, men det er et fantastisk bra spill.

 

Gratis lisens:

- Mulde Deer

 

Betalt lisens:

- Mule Deer

- Whitetail Deer

- Turkey

- Roosevelt Elk

- Coyote

- Blacktail Deer

- Feral Hog

- Pheasant

- Black Bear

- Moose

 

 

the-hunter-20081121110802176_640w.jpg

 

Spillet gjør en god jobb med lyd som det tar en så viktig rolle i jakt, er swish av gress mens du vandrer på tvers av åpne jorder ganske høyt når du bare kom fra den rolige skogsområder.

Det er meget realistisk fra "kvitre og kra" av fugler til summingen av insekter som flitter rundt deg mens du går rundt i terrenget. Det utrolig hvor mye livaktige detaljer som har blitt gitt til naturen.

Velger du morgenjakten på klokka fem på morgenen så ser du at solen stiger over landskapet som morgentåken henger i lav daler og dyrene blir levende. Når du går gjennom skogen kan du se en virkelig god avstand akkurat som du ville gjort i det virkelige liv, så vel som å være i stand til å oppdage dyr langt unna.

 

screenshot_010_large.jpg

 

The Hunter er et flott spill, og selv om jeg bare var i stand til å jakte på andre arter for et par dager hadde jeg en virkelig flott tid med et realistisk og godt laget spill. Den gratis jaktkort muligheten gjør det mulig å jakte hjort og et betalt abonnement vil tilby flere dyr, våpen og fremtidige muligheter, så sjekk ut The Hunter.

 

 

Liten videosnutt her:

"

 

 

Totalvurdering:

 

Grafikk og lyd: 24/25

Gameplay: 23/25

Kreativitet 24/25

Spillopplevelse 25/25

 

Totalt: 96/100

_______________________________________________________________________________________________

 

Spillet kan du laste ned her: (Registrer deg for så å laste ned)

http://www.thehunter.com/pub/index.php"

 

Systemkrav:

3 GHz prosessor, 1GB RAM, DirectX 9 eller høyere nivå grafikkort, Internett-forbindelse (bredbånd eller bedre anbefales)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...