Jump to content

Skyte litt i Trondheim


Recommended Posts

På jegerfelt i Trondheim så skyter 12-15 personer om gangen først 2+3 skudd inskyting, så 3 skudd sittende på orrfugl@100 meter, 3 skudd sittende på rev @150 meter, 3 skudd sittende på gaupe @160 meter, 3 skudd sittende på rådyr @200 meter og så til slutt 3 skudd stående lang arm på et lite dyr @50 meter.

 

I tilegg er det kaffi og valfer inkludert i startprisen. Et veldig uformelt stevne.

Link to post
Share on other sites

Du burde kanskje ta turen innom nidaros jaktskytterklubb, ett av landets beste anlegg for jaktskyting, med alt fra jegertrap,løpende villsvin for 22., og løpende elg, alle skiver har elektronisk anvisning, og de som "jobber" der sitter inne med en del kunnskap og erfaring når det kommer til jaktskyting. Trivelig miljø, og ett kjæmpefint klubbhus med luftgeværbane i kjelleren. Gratis kaffe på trening/oppskytingskvelder, men anbefaler å være tidlig ute med oppskytingen, har en tendens til å bli folksomt i august ;) 2 kvelder med trening og oppskyting koster 500 om du ikke er medlem, 300 for medlemmer, og da kan du skyte hele året for den summen =) Er ikke medlem selv, men er i ferd med å bli det =)

 

 

http://www.njff.no/portal/page/portal/s ... d=85621882" target="_blank

Link to post
Share on other sites

Nei ikke det gule, det tilhører nidaros skytterlag. Nidaros jaktskytterklubb ligger på samme myra bare 3-400 meter lenger sør, eller til høyre for skivene på den gule banen.

 

ligger 3 baner på rekke og rad, først er nidaros jaktskytterklubb, så leirduebanen til TJFF (pistolklubben har vel og en finger med i spillet) og nidaros skytterlag sin.

 

Stortrives på den banen, avlukker for vær skive så du slipper å bli forstyrra av tilskuere og skytter'n på naboskiva, og generelt ett vennlig miljø! Fikk ikke den samme følelsen på nidaros skytterlag sin bane, virka som det var om å gjøre å få unna flest treningsskudd på kortest mulig tid, men d e min oppfatning :)

 

anbefale iværtfall ett besøk på anlegget til nidaros jk! Håper det faller i smak !

 

http://informa.no/Map.asp?Address=Digre ... +Trondheim

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Jaktprøver/jegertrening:

25.05, 01.06, 15.06, 22.06, 29.06, 06.07, 01.08, 03.08, 08.08

10.08, 15.08, 17.08, 22.08. 24.08, 29.08, 31.08, 05.09

 

Dette er tatt ut fra terminlisten. Mener det er fra kl 17 og utover kvelden.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Var å skøyt 30 skudd hos nidaros jaktskytterklubb, mye folk nå men fin stemning å hjelp å få selv om de hadde mye å gjøre.

 

Fikk litt tips til tørr trening til neste gang da dette var min første tur på sikkerlig bane. Er vant til å skyte med 2 fot så ble mye å tenke på når den ble bort å skuddene ikke dro dit man ville :lol:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...