Sakura Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Er det noen som har tips til tillberedning av kongekrabbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
358 Win Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Kok de som vanlig krabbe. Sjøsalt vann med en spiseskje sukker i. Fosskok i 15-20 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruttrøyk82 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Gratineres i ovnen med urtesmør, rett og slett heilt fantastisk Har desverre ikke oppskriften forran meg, men viss jeg finner den så skal du få den og så kan du jo prøve denne: http://lmgtfy.com/?q=oppskrifter+p%C3%A5+kongekrabbe Mvh Roar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emonsen Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Kok krabbe i 16-17 min i GODT saltet vann. Klipp opp klørne og "klem" ut vannet av kjøttet. Avkjøl. Legg Ruccolasalat på en skive ristet toast, ha på liberalt med krabbekjøtt, dressing, hakket rødløk og en teskje Løjrom-kaviar (helst sort farge), og pynt med en sitronskive og en dillkvast. Dressing lages av: Rømme, sweet chilisaus og paprikapulver. Blandingsforhold etter egen gane, men ikke lag for sterk dressing. Tilbered nok, dette vil gå unna som pølser på en bulimikongress! En god Riesling vil passe som følge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
001 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Vi pleier å bruke dressing av: Rømme, majones og sitron. Et salatblad (jeg liker isbergsalat) passer også til, gjerne på en skive brød. Ganske enkelt men veldig godt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyfjord Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Prøv denne: Stek krabben i smør slik at den er nesten gjennomstekt.Krydre med salt og pepper.Helt på slutten av steketiden strør du karri over.Hell over matfløte og la den bli varm.Ikke kok den lenge for da blir den for tykk.Server med en enkel salat med agurk,tomat og fetaost som du har litt pepper og olivenolje over.Krabben legges på toast. Knall godt til forrett før fks rypemiddag! Ps: du må ta krabbekjøttet ut av skallet Jeg tar gjerne ut krabbekjøttet på rå krabbe, og vakumpakker klart til steking Værsego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dk Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Vi har laget risotto med kongekrabbe noen ganger, det er virkelig til å anbefale.... /D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.