Jump to content

Kongekrabbe


Sakura
 Share

Recommended Posts

Kok krabbe i 16-17 min i GODT saltet vann. Klipp opp klørne og "klem" ut vannet av kjøttet. Avkjøl.

Legg Ruccolasalat på en skive ristet toast, ha på liberalt med krabbekjøtt, dressing, hakket rødløk og en teskje Løjrom-kaviar (helst sort farge), og pynt med en sitronskive og en dillkvast.

Dressing lages av: Rømme, sweet chilisaus og paprikapulver. Blandingsforhold etter egen gane, men ikke lag for sterk dressing. Tilbered nok, dette vil gå unna som pølser på en bulimikongress!

 

En god Riesling vil passe som følge

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Prøv denne:

Stek krabben i smør slik at den er nesten gjennomstekt.Krydre med salt og pepper.Helt på slutten av steketiden strør du karri over.Hell over matfløte og la den bli varm.Ikke kok den lenge for da blir den for tykk.Server med en enkel salat med agurk,tomat og fetaost som du har litt pepper og olivenolje over.Krabben legges på toast.

 

Knall godt til forrett før fks rypemiddag!

 

Ps: du må ta krabbekjøttet ut av skallet :)

 

Jeg tar gjerne ut krabbekjøttet på rå krabbe, og vakumpakker klart til steking

 

Værsego.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...