Jump to content

Leupold QR montasje


Mauser VZ24
 Share

Recommended Posts

Slike finst i alle fall ikkje i listene. Men ikkje alle 700ar er rett maskinerte frå fabrikken. Du kan godt ha ein låskassehals eller bru med mot-eller unnabakke. Viss ikkje kikkerten peikar i nærleiken når klikka er omtrent i senter, så står han sikkert i spenn og. Dette er slikt som drep sikte, til og med dyre sikte kan daua av slikt. Er det vanleg QR med to basar du har? Ta av kikkerten med ringane. Legg ein stållinjar eller noko du kan bruka som rettholdt oppå basane. Då ser du om det er nokonlunde i lodd og vater. Bruk gjerne skaftet på eit skyvelær. Viss det er vinkel eller høgdeforskjell på basane så vil ein god børsemakar setja fila i låskassen. Nokre vil foreslå å shimsa opp under basane, og det vil vera billegare. Men eg likar ikkje heilt tanken på shims her.

 

Viss rifla er kjøpt ny, så er det eigentleg reklamasjonsgrunnlag.

Link to comment
Share on other sites

Hei

Takk for svar, Rifla er ikke ny. Det er delte baser på rifla. Den har vært inne til bytting av løp(22-250) Å i den sammenheng ble utført retting av låskasse,men det skal vel ikke ha noe å si.Å jeg mener den var slik før.

Har tenkt litt på slike skinner med tilt,men der er jeg helt fersk på området. Men ser de oppgis i 15,20, 30 MOA,men det sier ikke meg så mye.

Link to comment
Share on other sites

Ja, men det er ikkje tilt trådstartar er ute etter. Han vil berre ha kikkerten nokonlunde i senter. No er det ikkje berre utsida av låskassen som har noko å seie. Veit du kven som har bytt pipa og retta kassen? Kunne du snakka med han? Eitt MOA er forresten eit bogeminutt, ein vinkel som opnar seg til omtrent ein tomme på hundre yards. 20 MOA er 80 klikk på ein vanleg, amerikansk kikkert. Det finst gode trådar her inne som forklarar om unnabakkeskinner og MOA og vela lange hold.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...