Jump to content

vil du på rådyrjakt på sørlandet


jegerjon
 Share

Recommended Posts

hei alle jegere

 

Jeg er medlem i vennesla jeger og fisk,og der har jeg tilgang til rimelig rådyrjakt. Vi er en liten gjeng som har jaktet der til nå men bare meg og 2 andre som er fast inventar.

det hadde vert litt gøy å vert litt flere faste på laget så dersom noen kunne tenke seg å være med å danne et lite jaktlag så PM meg.

 

Jeg har selv en 2,5 år gammel dachs som funker ganske bra,men har enda litt å lære:)og dersom du har en hund som enten er jaktmaskin eller som er ung,uerfaren og lærevillig så er det helt topp å ha 2 hunder å bruke. det gjør ingenting om hunden er ung,vi er tålmodige og vet at det tar tid å få en god jakt hund. alderen på dem som er med nå er 23 - 32,men ingen aldersgrense eller krav om erfaring eller kjønn på dere.så det er et ypperlig tilbud til nye jegere som ikke har kommet inn på et lag.

 

tilgangen på terreng har til nå ikke vert noe problem jeg har fått reservert minimum 1 dag i uka siden elgjakta var over. vi begynte å jakte smått ifjor så vi har ikke helt lært oss hvor vi skal plassere gullpostene men blir klokere og klokere for hver gang.

 

dette kom jo litt sent denne jaktsesongen men det er mulighet for å være med en tur eller 2 mot slutten ellers er alle mulighetene åpne for neste års sesong.

 

håper noen er interessert og kunne tenke at 2-3 stk. hadde vert ypperlig å fått med seg.

 

mvh.

jon atle

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...