G.Larson Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Hvor er dette å få kjøpt i Trondheim? Noen tips? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkerante Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Bunnpris Gourmet på Moholt har. Ringte og sjekket i går. Skal hentet det pluss grisehoder i dag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 Toppers. Da må jeg vel en tur innom til uka. Flere tips taes imot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatLikeFox Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Kan de fryses for senere bruk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funnsjødalen Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Bunnpris Gourmet på Moholt har. Ringte og sjekket i går. Skal hentet det pluss grisehoder i dag Grissylt på gang ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barskekarsten Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ravnkloa hadde tidligere i høst i alle fall. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hholm1 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Kan de fryses for senere bruk? Der jeg kjøpte fikk jeg beskjed om at det jeg ikke brukte kunne jeg bare fryse ned til neste gang. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vømmøl Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) Her er en: Bare å stappe inn. I begge ender. Men må renses først, for han er full av skjit. Edited December 3, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funnsjødalen Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Her er en beregnet på tjukkpølse http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... -10-17.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Hvor er dette å få kjøpt i Trondheim? Noen tips? Om du kjører andre veien, altså til Ballbyen, så har Gaupseth tarmer i alle dimensjoner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 Takker for alle tips. Da har jeg noe å gå utifra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skjervagutt Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Bare å salte og fryse tarm som er til overs. Det har vi gjort flere ganger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferieguru Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Meny Solsiden har. Til min overraskelse lå det ute i kjøledisken her for noen uker siden. Ta ut det du trenger, resten kan ligge nokså lenge i kjløleskapet, eller frys for den del. Det er, som regel, pakket i kraftig saltlake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Sist æ kjøpt åt Gaupset, tok dæm 15.-pr.m! Ha fått ti åt Enge, du ska få nå'n meter åt mæ Ståle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 @Obelix: Kjempegreier, men skal jo til byn til uka på Nutec så blir vel litt handling der tenker jeg. Men takk for tilbudet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatLikeFox Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Kjøpte på bunnpris gourmet moholt i helga. 10 kr pr meter. Så i kveld blir det pølsemaking. Noen som har oppskrift på morrpølse med viltkjøtt? Går det mange kilo kjøtt per meter ca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferieguru Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Kjøttforbruket avhenger av dimensjonen på tarmen, så klar, men i vanlig morrpølsedimensjon, kan du regne sånn cirka 1 kilo pølsevev pr. meter tarm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatLikeFox Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 okidoki. Var noe sånt jeg beregnet ja. Har rådyr og elgkjøtt + at jeg har kjøpt tynnribbe. Tenkte å bruke litt av kjøttet fra ribba + fettet sammen med viltkjøttet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkerante Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Virker som de fleste dagligvarebutikker meg fersvaredisk klarer å skaffe tarm. Både Bunnpris Gourmet (Må bestilles) og Meny på Domus har. MK Kjøtt i Meråker leverer til butikker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatLikeFox Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Da henger pølsene på staur i kjelleren. Ble for lite tarm, så jeg måtte fryse ned endel deig til jeg får kjøpt mer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.