Jump to content

Kjøp av Ruger Mini 14


petrolhead
 Share

Recommended Posts

Hei,

 

Har fått ett tilbud på en Mini-14 med følgende utstyr: 2 stk 30, 1stk 5 skudds, tasco propoint sikte, flammedemper og ett serienummer som begynner på 187-XXXXX.

Forsiktet er visst filt bort og jeg har ikke fått sett børsa enda. Hva kan noe slikt være verdt nå til dags? Han håper på 5500,00 men jeg synes i utgangspunktet dette var vel stivt.....

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror 5500 er en helt grei pris for den pakkeløsningen der.

 

Rifla i seg selv har en nypris på drøyt 9000 hos Våpen-Søilen.

Magasiner, rødpunktsikte og flammedemper drar jo prisen opp en del.

 

Til syvende og sist blir det jo et spørsmål om forhandling; hvor desperat selger er og hvor lysten kjøper er blir avgjørende, men jeg tenker altså ikke at den prisen er så avskrekkende høy.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte meg en ny slik en for et par år tilbake. Jeg mener jeg betalte 6800,-. Utrolig morsom børse, som jeg desverre har skutt så alt for lite med... Sliter litt på skytebanen, har to ganger sent en varm tomhylse ned i nakken til karen til høyre for meg... :oops:

 

Men det du må vite (som du sikkert vet også) er at de eldrene Mini-14'ene sliter litt med presisjonen. Så hadde jeg vært deg ville jeg ha undersøkt dette før et eventuelt kjøp. Prisen skulle være ok hvis børsa skyter bra.

Link to comment
Share on other sites

Prisen hørtes ikke avskrekkende ut, jeg hadde glatt betalt såpass om jeg var på leting etter en sånn.

Nå står min trygt plassert i våpenskapet, riktignok med vanlig kikkertsikte og 10 skudd mindre kapasitet, men den hadde ikke gått for den prisen om jeg skulle selge. :roll:

 

Og når det gjelder presisjonen på det treskeverket så kan jeg bare si meg enig, min er døpt "Kringkaster'n" for lenge siden. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Nja, jeg kjenner til diverse tråder om at den kan være litt lei av å gå godt og jeg har tidligere skutt mye med en slik en børse. Jeg tenkte at med demper er denne fin på hytta med rev som trasker innenfor 50 mtr ganske så ofte...men samtidig kunne jeg kjøpt en Hv-mauser og spart masse peng :) Skal prøveskyte den og se om den går bra, hvis den ikke gjør det er det fram med prutningstaktikker :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...