Jump to content

Jaktjakke


johals
 Share

Recommended Posts

Hei.

Tenker litt på å handle meg en allround jaktjakke, på alt fra rype til elg, rådyr osv. Har vurdert for det meste Norrøna og Härkila, som jeg vet leverer gode klær. Men er det noen som har en jakke av disse to, ev. andre, som kan anbefales? Bør være nokså lydløs, men ikke sånn svær, tung, fôret type. Takker ! :)

Link to comment
Share on other sites

Se Tamarack Outdoor... Country Innovation ... Rover Jacket ... Ventile... Prøv Bergans + Fjellreven Jakke her hjemme... si du skal ha size and fit as jacket... de lagerfører begg typer sender til Norge god service.

Har 2... Vann/Vindtett/lydløs... bomull spesial.

Link to comment
Share on other sites

Chevalier outland action - på XXL

 

Har du jakka selv? Vet du hvor mye den veier? Og er den fôret på noen som helst måte(vil helst at den ikke skal ha noe særlig av det, selv tynt fôr.) Vil gjerne vite mer om jakka, viss det er noe annet spesielt. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei

 

Jeg har ikke jakka, men kom med den som et tips du bør vurdere. Har buksa, og har benyttet den et par sesonger nå. Etter mye prøving mellom bukser av de "store kjente merkene" som Norrøna Finnskogen og Norrøna Fogelhorna, endte jeg opp med den nevnte buksa. Jeg ønsket en lett, ledig, lydløs og komfortabel bukse for bruk fra august og ut høst sesongen.

 

Buksa står til alle forventningene - og vurderer nå selv også jakka. Jeg har i tillegg Norrøna Dovre som skallbukse til annet bruk, men har brukt sistnevnte lite. Skal du ha bukse til allsidig bruk for "lydløs" jakt, skogsjakt o.l. er etter min mening Chevalier Outland Action et bra valg - Fungerer som vanntett turbukse, som i tillegg puster relativt bra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...