Desert-Beagle Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Kjøttkverna er gåen- Er det noen som har tips til hvilken foodprosessor med kjøttkvern jeg bør kjøpe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Ja, ikke kjøp kjøkkenmaskin med kvern, kjøp en dedikert kvern. Edited August 16, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjortejeger Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Eg har denne kverna her, og kan trygt anbefale den http://jaktogfritid.no/shopelement.asp?aid=8077&pid=3728 Det går mykje kjøt gjennom den kvar haust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jørgen Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Jeg har ei KitchenAid maskin med denne: Som kjøkkenmaskin er den helt suveren. Men som kjøttkvern? Ikke suveren men den fungerer. Synes den bruker litt for lang tid på å male kjøttet. Dvs, den tar ikke så store biter i slangen. Så skal du male mye kjøtt ville jeg anbefalt deg å kjøpe en dedikert kjøttkvern. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sjur Dale Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Elektrolux Assistent er den av kjøkenmaskinene som det er råd å male kjøt med. Modellen er dessutan god til røring av syltetøy og til brødbaking. Maling av kjøt er lettast når kjøtet er halvtint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Har av en eller annen grunn 2 komplette Asistenter, er igrunnen overprisede, halvgode maskiner. Løsningen for elting er elendig, og som kvern må en bygge de opp fra bordet/benken for å få plassert et noenlunde fornuftig kar under kevrna. Pølsehornet, hurtigmixeren og vispegreiene er OK, og bollene er digre og solide i rustfritt. Bytter anytime med en Kenwood Major! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skytterenka Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Finnes kun en kjøkkenmaskin som duger. Kenwood!! Har en gammel kenwoodmaskin (nesten like gammel som eieren ) og den er suveren til det meste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Eg har ei Kenwood kjøkkenmaskin eg brukar, men det er stort sett til småskala.. Ellers så anbefalar eg trygt den kjøttkverna som Hjortejeger, den har god kapasitet, og er faktisk mulig å pølse med i mindre skala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sako_35 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Har ei kjøttkvern fra Braun, går helt greit i min småskala kverning. Men vet at det helt sikkert er bedre enn den i markedet, men trengte ikke noe større. Sako_35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Eg har denne kverna her, og kan trygt anbefale denhttp://jaktogfritid.no/shopelement.asp?aid=8077&pid=3728 Det går mykje kjøt gjennom den kvar haust Har en slik i jaktlaget og den går det flere hundre kg kjøtt igjennom. Største fordelene er at en ikke trenger å skjære terninger før en putter det i kverna. svære slabs funker så lenge de går i røret Har kenwood hjemme og den funker fint til ett rådyr i ny og ne, men ikke til ett par hundre kg på en kveld med skjæring. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugsen Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Har hatt samme kverna i 6-7 år og har sikkert kverna et halvt tonn. Kjøp med ekstra hullskiver og kniv. Jeg bruker eldrill på skiver og kniven og slipepapirpå en plan flate. Kjekt å ha flere skiver å bytte på når litt mengder skal kvernes. Knut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.