Jump to content

Plot Watcher, Fremtidens Viltkamera i HD Format!


jaktfall

Recommended Posts

Plot Watcher - The Power of Time -lapse video

Nå kan du få greie på nøyaktig hvor du skal jakte med Day 6 Outdoors PlotWatcher HD Time -lapse video kamera . I motsetning til viltkameraer som utløses av bevegelse innen en begrenset rekkevidde , fanger PlotWatcher HD TLV ( Time -lapse video ) bilder av et område uavhengig av hvor langt motivet er fra kameraet .

 

Ved hjelp av time- lapse HD- video, oppdager det aktivitet i en mye større avstand - Det dekker faktisk et område inntil 10 ganger større enn en tradisjonelt vilt-kamera. Når den er satt opp på jakt steder , gir dette jegeren større muligheter til å se viltet og deres trekk/ fluktruter, som ellers ville gått ubemerket hen av det tradisjonelle vilt-kameraet .

 

Bildene er tatt hvert 5 eller 10 sekund fra daggry til skumring ,kameraet produserer en kort HD video som da gjennomgås sammen med GameFinder programvaren som da lar deg gå gjennom en hel dag med aktiviteter på noen få minutter . Som et resultat av dette , viser PlotWatcher deg nøyaktig hva du ville ha sett dersom du hadde vært der . Med denne evnen kan jegere finne de mest effektive postene, og også foreta en kvalifisert beslutning om hvor og når du skal jakte . Dette gjør at jegere kan slutte å kaste bort verdifulle timer ved å jakte på uproduktive flekker og fokusere sin innsats på de beste stedene .

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Plot Watcher - Raskt og enkelt oppsett

 

Innstillingen og oppsettet av Plotwatcher er veldig enkelt.

Fire AA -batterier gir strøm til kameraet for ca en hel uke med HD-video opptak hele uken .

Videoen spilles inn til en 4GB USB -stasjon. Innstilling av tidsforsinkelse mellom bildene til enten 5 eller 10 sekunder, og sette kameraet opp til enten å ta bilder hele dagen , eller å slå seg av under midt på dagen for å forlenge batterilevetiden er like enkelt som å justere til en av de seks forhåndsdefinerte innstillinger .

 

•Sett inn batterier (4AA) og USB -minnebrikken

•Angi ønsket driftsmodus

•Monter kameraet på staven som medfølger

•Plasser den hvor du vil og trykk på strømknappen .

•Ferdig!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Plot Watcher - Overvåker 10x mer areal enn et vilt-kamera!

I motsetning til vilt- kameraer , som utløses ved bevegelse på kort rekkevidde, fanger PlotWatcher HD TLV ( Time -lapse video ) bilder av et område uavhengig av hvor langt motivet er fra kameraet . Dette synsfeltet gjør at jegeren kan se viltet og dets trekkruter, atferdsmønster på en måte som ellers ville gått ubemerket hen av det tradisjonelle vilt-kameraet . Som et resultat av dette , viser GamePlan TLV nøyaktig hva du ville ha sett viss du satt på samme sted fra morgen til kveld.

 

Som et resultat av dette , viser PlotWatcher deg nøyaktig hva du ville ha sett dersom du hadde vært der . Med denne evnen kan jegere finne de mest effektive postene, og også foreta en kvalifisert beslutning om hvor og når du skal jakte . Dette gjør at jegere kan slutte å kaste bort verdifulle timer ved å jakte på uproduktive flekker og fokusere sin innsats på de beste stedene .

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Plot Watcher - Gamefinder Video Player Software

GameFinder programvaren som følger med ditt PlotWatcher kamera ble utviklet av Day6 for å hjelpe deg å redigere videoene dine raskt , enkelt og morsomt . Programvaren kan spille av video, forover og bakover , på 5 forskjellige hastigheter . På 4X hastighet , kan du se en hel 12-timers dag med video på bare et par minutter .

 

Programvaren har også en MotionSearch funksjon som gjør at programvaren hopper til neste bilde som inneholder et vesentlig annet bilde en det forrige, noe som gjør det veldig enkelt å gå rett på handlingen du vil se. Når du når et segment av videoen med aktivitet , kan programvaren spille av et og et bilde i ditt eget tempo .Du kan selvfølgelig lagre disse enkeltebildene og skrive de ut, eller legge de ut på blogger,etc.

Bildene er i HD-format, i motsetning til Vilt-kamera som fokuserer på megapixler.

(Dette kan best sammenlignes ved å insistere på at 70-tallets sort-hvitt tvapparater med voldsomt buede skermer var like bra som dagens HD-plasma og LCD skjermer....)

Du kan også enkelt vurdere dyret/ dyrene på bildet, og avgjøre om dette er dyret/ dyrene du ønsker å bruke tiden på å jakte etter . Du kan også zoome inn på bildene for en nærmere titt .

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Plot Watcher Kamerafunksjoner

 

•Batterilevetid : Over syv dager dagtid time- lapse video er typisk

•Programvare : GameFinder Programvare med MotionSearch

•Replay Tid : Gå igjennom et 12-timers opptak på noen få minutter

•HD Video : 1280 × 1024 ( HD) eller 640 × 368 ( Std )

•Dagtid Hopp : Tilpass innspillingstid

•Time Lapse : Ta bilderhvert 5 eller 10 sek .

•Lagring: USB -minnepenn ( ikke inkludert , 4 GB minnepenn anbefales)

_______________________________________________________________

Link til diverse presseomtaler fra statene:

http://www.day6outdoors.com/content/day_6_outdoors/press_room/news.php

 

Mvh Bjørnar/ bransjetilknyttet via http://www.jaktfall.no

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...