losn1990 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 (edited) begynner å få mange henvendelser fra folk som vil kjøpe kjøtt nå.. og fryseren rommer snart ikke mer. Så starter denne tråden for å dele kilospriser/stk.-pris på- ca. snittpris etter tips fra dere; elg: kjøttdeig: +/- 100 kr./kg. steik: 150 kr./kg filet: 170-220 kr./kg hjort: Blandet skrott: 70-85 kr./kg rådyr: 1000-1500 kr. per stk. voksent dyr due: 35 and: 45 gås: 250 tiur: 500 kr. røy: 300 kr. orrhane: 150 kr. orrhøne: 150 kr. jerpe: Edited October 6, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johlov Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Når det gjelder elg så bruker jeg følgende priser: Kjøttdeig 100,- pr. kg Stek, grytekjøtt o.l 120,- pr. kg Inderefilet, ytrefilet o.l 150,- pr. kg Men jeg er veldig interresert i hva andre forlanger per kilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinsjeger Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Min mening: 100 kr/kg for kjøttdeig/hakk er grei pris 120 kr/kg for steik er billig, og 150 kr/kg for fileter er altfor billig. -- 150 for steik er OK pris, og minst 200-250 for fileter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Clintwood Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Hjort: 75kr kiloen upartert (altså halve/hele skrotten) Rådyr: 800-1000kr upartert Tiur:400-500kr Røy:250-300kr Orrhane/høne:150kr Due/and/gås gir jeg bort. Hva syns dere om det? Ta mere/mindre for noe av det? Bare noe jeg har funnet på etterhvert som jeg har solgt mitt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinsjeger Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Synes du er billig på fugl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Clintwood Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Synes du er billig på fugl. Hvor mener du jeg burde ligge på fugl? Hvor ligger f.eks du i pris på de eksemplene jeg mener? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgjeger Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 På vårt jaktlag tar vi 60 kr pr kg for upartert elg, men jeg mistenker dette for å være ganske kompispriset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinsjeger Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Synes du er billig på fugl. Hvor mener du jeg burde ligge på fugl? Hvor ligger f.eks du i pris på de eksemplene jeg mener? Jeg selger ikke kjøtt utenom til venner og bekjente, så det kan ikke sammenlignes. Men ta betalt for kjøttet ditt, de som kjøper fugl er ute etter kvalitet og betaler mere for det. En voksen tiur, nok til en fin middag for 6-8 personer, er verdt mere enn 500 kr. Dette er ikke hverdagsmat, legg på ihvertfall 20-25% uten å blunke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HelgeK Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Har tatt 65,- pr.kg for hel eller halv hjort. Upartert. Hva som er rett pris vet jeg ikke, noen ganger er det mange som står i kø og andre ganger må jeg prøve å få plass i fryseren selv.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamt Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Mange av vilt slakteriene gir 70 kroner kiloen for hele elge. Så prisen fra privat ligger vanligvis litt høyere. Har tatt 50 kr kiloen for rådyr, er nok noe lavt. men skal ikke tjene noe særlig på det. Og det går stort sett til venenr og bekjente. Vet mange ligger på 75 kr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjensve Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Selger elg kjøtt (Blanding av bog, lår, ribbe etc) ferdig oppskåret for 90 kr kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Selger stort sett for selvkost. 80-85 kr pr kg. ferdig partert. (elg og hjort) Rådyr =stykkpris. ca 1500 pr stk uansett vekt. Er litt snillere med kalv da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Her går stort sett heile skrotter av hjort for mellom 60.- og 70.- pr. kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sako_35 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 (edited) Hei. Har solgt elgkjøtt flatt for 125 kr kg, være seg kjøttdeig, steiker, suppekjøtt indre/ytrefilè. Skal sies at de ikke får plukke ut indrefiler og ytrefiler, de kjøper hele bakken med kjøtt. Og folk kjøper, selv tjener jeg ikke mye på det, husk, er mye bein som man betaler for ved slaktevekt. Edit: litt tilleggsinfo. Sako_35 Edited September 1, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Jeg har med hell solgt grågås for 250,- stk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
losn1990 Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Jeg har med hell solgt grågås for 250,- stk. 250? hva med due og and? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Har dessverre ikke solgt noe av det ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
202 outback Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Vi har solgt hjort for 85 kr per kilo. vi selger kun hele eller halve dyr. Jeg kjenner jaktlag som tar hundre kroner per kilo for hjort, og får solgt det de ønsker. Mangen betaler rundt 5000 for et hjorteløyve. Hvis det beregnes gjennomsnitt slaktevekt på 10 felte dyr, er den fort nede på 50/60 kg per dyr. Å selge det for under 85-100 kr kiloen synes jeg er for billig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Jeg har med hell solgt grågås for 250,- stk. Det er ingen upris det i grunn, så lenge det er voksen fugl. Eg har fått tilbud om å kjøpe gås, frå gåseoppdrett, til ca 130.- pr kilo, i det konkrete tilfelle, så hadde ei gås med frakt komt på ca 800.- Og feit oppdretts fugl, kontra villfuggel, tja eg veit kva eg ville ha valgt som julegås.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
510 Førland Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Me harnselt eindel hjortekjøtt for 70kr kg. Av og til klarer me ikkje levere nokk pga mykje interresse, men av og til kan det bli vell mykje i fryseren så vist noen er interisert i topp kjøtt fra sogn er det berre å sei fra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenrin Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Me har selt pakker med 2 stk. kjøttstykker tilsammen ca.500 gr. og eit halvt kilo kjøttdeig for 130 kr. tilsammen og heile eller halve dyr for 100 kr. kilo'n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Slakteriet betaler 80kr kg for Kolle og 80 kr kg for bukk før 20 Oktober 70 etter. Og 70 for Kalv av Hjort Så da blir dette prisen til intresserte i år. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
202 outback Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Hvor ligger dette slakteriet, har du noen kontaktadresse 70kr kg for kalv av hjort personlig er det stort sett kalvekjøtt som kommer i min fryseboks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rino Hals Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Har kikket litt i denne tråden.... Men finner ikke noen priser på villreinkjøtt.. Hva tar dere for villreinkjøtt?? Jeg har full fryser og må bli kvitt et stooort dyr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niak Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Vært ute med K95'en igjen? Vet ikke hvordan prisene ligger ann i sør, men her i nord er gjerne reinkjøttet endel dyrere enn elg. Får man kjøpt (tam-)reinkjøtt i Nordland og Troms rett fra produsent/reineier vil jeg tippe prisen ligger tett opp mot kr. 100,- for hel skrott inkl. mva. Foredlet i butikk er prisene veldig høye både på elg og rein. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 mm Rem Mag Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Hmmm... etter å ha sett litt i denne tråden må jeg kansje innse at jeg har vært utrolig snill med mange kjøpere. Men har inntrykk av at prisene ligger ganske lågt her i sør. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rino Hals Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Vært ute med K95'en igjen? Hei hei Niak... Ja,det er K95'en som talte.. Men denne gangen var det ikke jeg som sto ved roret... Takker for svaret.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GL-fangstmannen Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Er det noen som har interesse i moskuskjøtt og vet dere hvor mye det evt. ville koste? Er selv registrert fritids-fangstmann på Grønland og skyter ca. 5 moskus og 10 rensdyr pr. år. Bor vinterhalvåret i Norge og kan bringe med kjøtt om noen er interessert?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guttapåskauen Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 moskus Moskuskjøtt hørtes veldig spennende ut. Er det mulig å få en beskrivelse av moskuskjøtt - hva kan det sammenlignes med? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctm-4 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Vi selger kun hele og halve dyr,,tar 100kr pr kg for slaktet,og da er det netting på steika og kverna kjøttdeig,biffer og grytekjøtt er markert i fryseposer..Syns det er en grei pris da du må betale 40-50kr pr kg for en TUBE med kukjøttdeig på supern. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Slakteriet betaler 80kr kg for Kolleog 80 kr kg for bukk før 20 Oktober 70 etter. Og 70 for Kalv av Hjort Så da blir dette prisen til intresserte i år. Hvor ligger dette slakteriet, har du noen kontaktadresse 70kr kg for kalv av hjort personlig er det stort sett kalvekjøtt som kommer i min fryseboks Hei Kalven er nok lågere prisa pga mindre kjøttfylde.. Ole Ringdal AS Hellesylt 6218 Hellesylt Telefon: 70 26 91 00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stykkjunkeren Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Ja hva skal man si....her har jeg tatt 75,- pr. kg. for hele og halve elgslakt i flere år, men ifjor begynte en av kundene å kjefte på meg og mente jeg fikk ta å justere OPP prisen litt snart. Nå kjenner jeg ham som en særdeles oppegående, rolig og avbalansert kar også, så.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjakan Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Jeg selger hele og halve hjort for 100,- pr kilo. Da får kunden det partert,renskjært,stykket i biffer,surrede steker,ferdig skåret grytekjøtt og kvernet kjøttdeig osv.Alt blir vakumpakket i passe mengde og tydelig merket. Skal en selge stykningsdeler privat så blir prisene deretter.De fineste delene blir dyre,malt kjøtt får en som regel ikke så godt betalt for.Malt kjøttdeig går gjerne for 100,- pr kg,stykker fra lår må jeg ha min. 220,- pr.kg for,og filet tar jeg min. 270 for.Grytekjøtt går for 160,- pr.kg. Selv om en ikke kan sammenligne seg med butikkpriser,så trenger en ikke gi det bort.Går du i butikker som tar seg betalt for varene ,finner du ytrefilet av norsk hjort til salgs for 450,- pr kg og oppover.Har sett den helt oppi 479,- Selger jeg spekemorr som er røyka og ferdig tørka går den ikke for under 150,- pr kg Jeg har kjøpt inn utstyr som vakumpakkemaskin,kvern,bygget kjølerom og pølsestapper.Samt at jeg bruker tid på jobben,da tar jeg meg betalt også. Dessuten så er det ikke en standardvare som er lett å få tak i,det er liksom noe ekstra....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Jeg selger hele og halve hjort for 100,- pr kilo. Da får kunden det partert,renskjært,stykket i biffer,surrede steker,ferdig skåret grytekjøtt og kvernet kjøttdeig osv.Alt blir vakumpakket i passe mengde og tydelig merket.Skal en selge stykningsdeler privat så blir prisene deretter.De fineste delene blir dyre,malt kjøtt får en som regel ikke så godt betalt for.Malt kjøttdeig går gjerne for 100,- pr kg,stykker fra lår må jeg ha min. 220,- pr.kg for,og filet tar jeg min. 270 for.Grytekjøtt går for 160,- pr.kg. Selv om en ikke kan sammenligne seg med butikkpriser,så trenger en ikke gi det bort.Går du i butikker som tar seg betalt for varene ,finner du ytrefilet av norsk hjort til salgs for 450,- pr kg og oppover.Har sett den helt oppi 479,- Selger jeg spekemorr som er røyka og ferdig tørka går den ikke for under 150,- pr kg Jeg har kjøpt inn utstyr som vakumpakkemaskin,kvern,bygget kjølerom og pølsestapper.Samt at jeg bruker tid på jobben,da tar jeg meg betalt også. Dessuten så er det ikke en standardvare som er lett å få tak i,det er liksom noe ekstra....... Æ har vell stængt tatt ikke nåkka med det,men har du godkjenning fra mattellsynet? Å en ainna teng...jakt e te rekreasjon og hobby..ikke næring. æ bi irritert når æ ser jegera såm tænke"dineros"når dæm jakte,eller etter endt jakt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) Æ har vell stængt tatt ikke nåkka med det,men har du godkjenning fra mattellsynet? Han skriver vel ingenting om at han leverer til butikker og spisesteder. Ved salg til bekjente så trenger man så vidt jeg vet ikke noen godkjenning fra mattillsynet. Å en ainna teng...jakt e te rekreasjon og hobby..ikke næring. æ bi irritert når æ ser jegera såm tænke"dineros"når dæm jakte,eller etter endt jakt... Derfor selger jeg slakta halve eller hele for samme pris jeg kan få på mottak. Om de som skal ha slaktet vil ha det oppdelt,surret,kvernet og pakka så må de betale for jobben,surrenett og vakumplast. Sånn er det bare og har ingen som helst sammenheng med jakt,rekresjon,hobby eller næring. Skal folk ha gjort en jobb, så må de bare finne seg i å betale for det. Om de synes jeg er for dyr, så får de klare seg uten viltkjøtt og heller handle utvanna kjøttdeig/umørna biffer på Rema. Om jeg får 75 kr/kg for slaktet på mottak-hvorfor i allverden skal jeg selge det til andre for en lavere pris? Edited November 8, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woff Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Hva koster det for en kråke da? Hører at kråkeboller er så godt.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEXAS TEN Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 stavanger region tar me 100 kr kiloen pr slakt pluss skjæring og surring for hjort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinsjeger Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Derfor selger jeg slakta halve eller hele for samme pris jeg kan få på mottak. Om de som skal ha slaktet vil ha det oppdelt,surret,kvernet og pakka så må de betale for jobben,surrenett og vakumplast. Sånn er det bare og har ingen som helst sammenheng med jakt,rekresjon,hobby eller næring. Skal folk ha gjort en jobb, så må de bare finne seg i å betale for det. Om de synes jeg er for dyr, så får de klare seg uten viltkjøtt og heller handle utvanna kjøttdeig/umørna biffer på Rema. Om jeg får 75 kr/kg for slaktet på mottak-hvorfor i allverden skal jeg selge det til andre for en lavere pris? Helt på linje med deg. Ingen vits å drive veldedighet. Er selvsagt en ting med bekjente og familie som jeg gjerne unner ei god steik uten å ta betalt i det hele tatt, men skulle jeg solgt kjøtt tilfeldig så hadde jeg krevd å fått skikkelig betalt for det, såklart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSE Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Hva er sånn grei pris og ta for et helt rådyr? (ikke partert) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Jeg har tatt 1000,- for slaktet om det er voksne, store dyr og 500,- for kjeet. Eller samme som jeg har betalt for fellingstillatelsen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauer 150 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Fra vilt mottak får vi 72,-/kg for elg og 80,-/kg for hjort. Ved salg til private bør prisen ligge 10-15% over det da en slipper all jobben. Ferdig nedskjært,kvernet, surret,delt, pakket, merket og fryst har vi tatt 110,-/kg for hjort og har få klager på prisen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkel Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Hva hadde dere tatt for ei gryteklar stokkand? (Ikke til familie/venner) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Larson Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 For ei and? Ingenting. For 5? 500,- muligens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Hva er sånn grei pris og ta for et helt rådyr? (ikke partert) Jeg selger rådyret for det samme som jeg gir for det selv. Da har jeg gleden ved og være ute og jakta gratis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjakan Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Æ har vell stængt tatt ikke nåkka med det,men har du godkjenning fra mattellsynet?Å en ainna teng...jakt e te rekreasjon og hobby..ikke næring. æ bi irritert når æ ser jegera såm tænke"dineros"når dæm jakte,eller etter endt jakt... Nå er det ikke penga jeg er ute etter,men jeg har flere dyr enn jeg kan ta unna selv.Dessuten kan jeg selge til venner og bekjente,men ikke til frembud i restauranter,butikker osv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VestlandsJeger Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Vi må ikkje bli so navlebeskuande at vi krever at andre jobbar på dugnad. Jakt og viltkjøt er viktig utmarksnæring for mange. Kjøt er ei vare og eg ser ingen problem med å ta betalt for jobben med å handtere og foredle dette. Syns det verka som om Kjakan har eit bra opplegg der! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
687eell Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Det er ikke noe problem å selge til restauranter eller lignende for privatfolk heller. Det er bare å ringe til mattilsynet, så kommer de og stempler dyret dersom det er friskt og renslig behandlet. Du må ha en nogenlunde ren plass, som er luftig. De tar de 80 kroner for pr slakt. Kontrollplassen blir godkjent ved første besøk. Husk nyrer skal sitte i dyret, mens alle andre indre organer untatt vom og tarmer kan oppbevares i luftig nett etc. Vomskutte eller vomsølte dyr godkjennes ikke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopalong Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Hva hadde dere tatt for ei gryteklar stokkand? (Ikke til familie/venner) Hvis du med gryteklar mener at du har ribbet hele fuglen, er det verdt noen kroner for abeidet. Jeg spiser mine ender selv, men en jeg jakter med har solgt nyskutte ender for 30 kr/stk. En ribbet and burde være verd det dobbelte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonasB Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Er det noen som har noe godt hjortekjøtt her da? Type ytrefilet.Tenkte en 2-2,5 kg Hva blir prisen for dette?Og hvor vanskelig er det å få sendt til Oslo? Satt å surfet litt og kom over noen fine oppskrifter og tenkte å lage hjort,ikke gjort det før. Alle svar tas imot med takk.Send gjerne svar på PM hvis det blir lettere. MVH Jonas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkel Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Solgte en gang noen stokkender til en kollega av kona. Var litt usikker på pris, så vi ble enige om 75 kr fuglen. Da var fuglen tømt og modna, med fjæra inntakt. Trur ikke dette egentlig var noe upris. Koster jo fort 50-60 kr for en oppumpa broiler. For folk som ikke jakter, og som kunne tenke seg en viltmiddag, trur jeg det er ett fett om de betaler 30, 45 eller 100 kr for en middag til ca to personer. For den prisen det er for skikkelig jaktammo i dag, skal jeg iallefall ha dekka ammoen. Med den jobben det er å ribbe en stokkand så den ser presentabel ut, vil nok jeg ha 100 kr for en ferdigribba stokkandhann. En flådd and, kanskje 75kr? Om folk synes dette blir dyrt, får de holde seg til kylling, eller jakte sjøl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.