Jump to content

Skyting og jakt på NRK


358 Win

Recommended Posts

Var et innslag før nyhetene på NRK i kveld om NM i svartkrutt. De viste hvordan de både ladet og skjøt + annen informasjon om bekledning o.l. De viste også fra leirduekonkurasen med svartkrutt med både gamle og replika børser.

Etterpå var det et innslag om Kristoffer Clausen som skal tilbringe et år i skogen å leve av det ha fangster. Tror det var oppe i Sogn en plass. Kan sikkert finnes igjem på NRK sine sider. Intressant var det i allefall.

Link to comment
Share on other sites

Jeg så det. Artig å se noen holde liv i gamle ting :) Jeg snakka med Claussen på et jaktfeltstevne i våres, der han fortalte om planene. Jaja, ikke noe for meg det der, kan vel bli noen utfordrende stunder for han. Man MÅ vel ikke være gær'n for å gå på noe sånt, men det ville hjelpe :D Tøft er det i allefall.

Link to comment
Share on other sites

Det gikk på Østnytt (lokalnyhetene for Hedmark og Oppland) klokka 18.40 i kveld. Mulig det ble sendt på Norge i dag i nitida også.

Ble positivt overaska over at de hadde lagd en såpass "lang" reportasje om svartkruttskytinga ihvertfall. Fikk skikkelig lyst til å ta en tur og se på dem i helga.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...