Jump to content

Prairie Dog skyting


Svein Lerbrekk

Recommended Posts

Hei

 

Reiser over til USA i morgen kjøre Gold Wing fra Phoenix til McHenry IL som er ca 80 km nord for Chicago. Skal ha et stopp i Amarillo TX (Latitude 35°18'15.66"N Longitude 101°38'24.40"W) hvor jeg er invitert til en dag med Prairie Dog shooting, etter bilde på Google earth så skulle det være nok å ta av, ser frem til å rydde litt i bestanden. Skal også innon Grand Canyon og Wing Ding i Tulsa.

Link to comment
Share on other sites

Og når du først er ved Grand Canyon, kan du kjøre en tur til et sted som heter Sedona. Det er en liten by ca en halv times kjøring retning syd fra Flagstaff. Besøk flyplassen i Sedona og spis lunch der. Den ligger på ett fjellplatå med en fantastisk utsikt. Den er absolutt verd turen. Etter min mening nesten like flott opplevelse som Grand Canyon. Veien fra Flagstaff til Sedona er og en opplevelse i seg selv. Spesielt på motorsykkel.

Link to comment
Share on other sites

Hei

 

Turen vil gå fra Phoenix via Sedona til Grand Canyon også vil vi ta Route 66 til Amarillo med en avstikker til Meteorkrateret. Skal treffe noen amerikanske venner i Branson Missouri før vi kjører sammen til Tulsa, Oklahoma og Wing Ding. Skulle det være mere på Visakortet etter WD så håper vi å kunne ta turen Ohio og hilse på noen NVAR http://www.nvar.us kompiser før vi ender opp i McHenry med vedlikehold av sykkelen og hjemreise.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Har kjørt Route 66 selv og kjørte innom dette meteorkrateret. Men vær obs på at de faktisk tar betalt for at du skal kunne se det! Stort gjerde rundt.. The American way :roll: Men du får sikkert en fin tur!

 

Ps. vil anbefale nordsiden av Grand Canyon fremfor sør siden som de fleste drar til. Kjørte en fantastisk vei på veien dit.. kilometervis rett frem gjennom skikkelig cowboy fjell, og best av alt.. kun ett felt og nesten ingen andre biler! Havner du på samme vei, vil du da passere Glen Canyon som er verd en titt i seg selv.

Link to comment
Share on other sites

ammarillo texas... Oh the memories!

Har ikke skutt varmints der, men vært på fylle med bla Kristoffer Schau og bandet Hurra Torpedo når de spilte på "the big texan" resturanten...

 

Det er stor mulighet for at du kan se Kamler langs I10... :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...